Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

З альма-матер розлетілися дипломовані магістри хімфаку

Вітаємо свіжоспечених фахівців і бажаємо їм наснаги, світлого майбутнього та підкорення нових професійних висот

0 487
З альма-матер розлетілися дипломовані магістри хімфаку
Випускників вітає Василь Лендєл
Днями на хімічному факультеті також урочисто вручили дипломи магістрів випускникам денної форми навчання.

Розпочали святковий захід з напутнього слова декана факультету Василя Лендєла. Професор тепло привітав вихованців, а тепер уже своїх колег, із закінченням навчання та початком дорослого життя, відзначивши, що сьогодні в Україні є величезна кількість можливостей для їх професійної реалізації.

«Нині в державі пропонують гідні зарплати для спеціалістів саме з нашої галузі, і це не просто гучні слова. Ми часто проводимо зустрічі на факультеті з потенційними роботодавцями, які радо запрошують на свої підприємства молодих професіоналів, обіцяючи не тільки хороший прибуток, але й кар’єрне зростання. Цього вам і бажаю в майбутньому – знайти таку роботу, де вас цінуватимуть, а головне – де відчуватимете, що перебуваєте на своєму місці», – підсумував Василь Георгійович.

З альма-матер розлетілися дипломовані магістри хімфакуВідтак декан оголосив дійство офіційно відкритим і розпочав довгоочікувану церемонію. Окрім власне диплому, магістрам, що відзначилися особливими досягненнями в навчанні, вручили грамоти, а тим студентам, що вирізнилися успіхами в організації життя факультету, – подяки за активну громадську роботу.

Після офіційної частини Василь Георгійович запросив до слова всіх охочих привітати випускників із закінченням навчання.

З альма-матер розлетілися дипломовані магістри хімфаку
Степан Чундак

Першим виступив завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища професор Степан Чундак: «Любі магістри, я вас щиро вітаю зі знаменним днем і бажаю, окрім хорошої роботи, знайти своє місце в суспільстві, побудувати сім’ю і нехай вам завжди щастить у житті!».

Також до привітань приєднався завідувач кафедри неорганічної хімії Ігор Барчій. Від імені очолюваного підрозділу і всього факультету професор побажав випускникам удачі та професійних успіхів, а також нагадав, що в рідному університеті їм завжди будуть раді: «Сьогодні неспроста за вікном сніжить – ледь не вперше за всю зиму. Це для того, аби, виходячи за двері факультету, ви залишили кожен свої сліди – і завдяки ним через рік чи через кільканадцять могли повернутися сюди».

З альма-матер розлетілися дипломовані магістри хімфакуВід усього серця вітаємо новоспечених магістрів і бажаємо їм наснаги, світлого майбутнього та підкорення нових професійних висот!

Тетяна Боць
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.