Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам УжНУ пропонують узяти участь у проекті Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» та виграти річну стипендію

Долучитися можуть студенти ІІІ–VI курсів денної форми навчання різних спеціальностей, заявки приймають до 30 листопада

0 512
Студентам УжНУ пропонують узяти участь у проекті Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» та виграти річну стипендію
Віталій Чорненький
Нагода реалізувати власний проект, налагодити корисні зв’язки, обмінятися досвідом та інформацією з талановитими студентами зі всієї країни, а на додачу виграти річну стипендію від Фонду Віктора Пінчука – випала студентам УжНУ. 6 листопада з молоддю університету зустрівся представник проекту «Завтра.UA», його стипендіат Віталій Чорненький.

Пан Віталій розповів студентам про суть і мету програми, а також про її переваги. Передусім учасники мають подати власне наукове дослідження з вирішення певної проблеми (перелік напрямів тут), яке буде представлено на розгляд фаховим експертам.

«Освітній проект «Завтра.UA» шукає молодих лідерів, людей із особистісним і науковим потенціалом, тих, хто не хоче сидіти на місці, а діяти. Наразі небагато представників УжНУ беруть участь у проекті, але знаємо, що тут є чимало розумних, креативних студентів. Участь у проекті дала б можливість фахово зростати, налагоджувати корисні контакти для дальшого розвитку», – пояснює Віталій Чорненький.

Студентам УжНУ пропонують узяти участь у проекті Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» та виграти річну стипендіюДо участі в проекті можуть долучитися студенти 3–6 курсів денної форми навчання різних спеціальностей. Подати заявки можна до 30 листопада. Ознайомитися з умовами конкурсу та подати заявку можна за посиланням.

Ксенія Шокіна,
фото Віталія Чорненького
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.