Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Можливості працевлаштування, яке не заважатиме навчанню, пропонує студентам УжНУ «Interfill»

Перші зустрічі представників товариства відбулися з з молоддю фізичного, математичного, економічного й інженерно-технічного факультетів

0 517
ГО «Міжнародна асоціація випускників УжНУ» спільно з товариством «Interfill», яке очолює член правління громадської організації Олег Адамчук, розпочала серію зустрічей зі студентами вишу з метою працевлаштування молоді. Перші зустрічі відбулися 1 і 5 березня з представниками фізичного, математичного, економічного й інженерно-технічного факультетів й були спрямовані на ознайомлення з діяльністю «Interfill», умовами працевлаштування, обсягами роботи, а також можливостями, які компанія готова запропонувати студентам.

Можливості працевлаштування, яке не заважатиме навчанню, пропонує студентам УжНУ «Interfill»Зі студентами зустрілася менеджер з персоналу товариства «Interfill» Ярослава Приймак. На початку розмови вона детально розповіла про «Interfill», який є дочірньою компанією французького холдингу «FarevaGroup», а також продемонструвала іміджеві відео. Так, «FarevaGroup» представлена у багатьох країнах світу і є одним із лідерів серед виробників фармацевтичної продукції, декоративної косметики, засобів догляду за обличчям. «Interfill» працює в Ужгороді понад 12 років й нині всю продукцію експортує до Європи. Головні напрями діяльності місцевої компанії – декоративна косметика й засоби догляду за обличчям.

Нещодавно «Fareva» викупила три заводи у Європі, а також уклала договір з американською компанією-лідером з виробництва фармацевтичної продукції і декоративної косметики. «Interfill» став одним із субпідрядників із виготовлення продукції для цієї компанії. Найближчим часом цей проект почнуть реалізовувати, тож у зв’язку з цим збільшують кількість працівників.

Можливості працевлаштування, яке не заважатиме навчанню, пропонує студентам УжНУ «Interfill»
Ярослава Приймак

Керівництво «Іnterfill» готове запропонувати вигідні умови для молоді, зокрема офіційне працевлаштування. Студентам пропонують роботу машиніста розфасувально-пакувальних машин, пакувальника, оператора косметичної лінії. Робота нескладна, – переконує менеджер товариства. Для осіб із технічною освітою є перспективи інших посад, кар’єрного зростання, особливо якщо молодь володіє англійською.

«Зарплата відповідатиме умовам ринку. Ми зацікавлені запрошувати, мотивувати людей, аби вони залишалися у нас», – переконує Ярослава Приймак.

Працівники забезпечені транспортом, студентів теж обіцяють доставляти на місце роботи. На території «Іnterfill» є їдальня, частину витрат на харчування покриває роботодавець. Товариство працює за міжнародними стандартами, забезпечує працівників спецодягом.

– Ми стикнулися з проблемою, коли більшість студентів працює, через що пропускає пари, що врешті негативно впливає на навчання. Тому дуже добре, що члени правління асоціації, проректори УжНУ підказали нам, як оптимізувати це питання, аби студенти заробляли і не пропускали пар. Після того, як обмежили кількість студентів, які отримують стипендію, ми бачимо, що ті 60 %, які залишаються, потребують матеріальної підтримки. І ми раді, що нас почули, пішли нам назустріч і готові підлаштуватися під потреби молоді. Наразі думаємо над графіком роботи. Це може бути варіант, коли студентам ставлять у розклад додаткові пари, аби один день на тиждень вони могли працювати. У наших студентів дуже багато лабораторних робіт, саме це питання потрібно оптимізувати. Якщо зарплата буде гідна, то студенти й самі намагатимуться якнайкраще вийти із ситуації, – вважає декан фізичного факультету Володимир Лазур.

Можливості працевлаштування, яке не заважатиме навчанню, пропонує студентам УжНУ «Interfill»На тому, що студенти зможуть поліпшити своє матеріальне становище, здобути новий досвід і при цьому не зашкодити навчанню, закцентував увагу і заступник голови правління асоціації випускників УжНУ Іван Артьомов. Він переконаний, що в умовах скорочення кількості стипендій такий варіант підробітку може бути прийнятним для молоді. Саме тому асоціація й ініціювала серію таких зустрічей на різних факультетах.

Невдовзі товариство спільно з деканатами факультетів обере день, коли найбільш активні студенти зможуть поїхати на екскурсію й на власні очі побачити умови роботи в «Іnterfill». Приблизно до того часу компанія бере на себе зобов’язання розробити гнучкий графік роботи для студентів, який би не заважав їхньому навчанню, а також з’ясувати питання, які найбільше хвилюють молодь, а відтак розпочати процедуру працевлаштування в «Іnterfill».

Наталія Толочко
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.