Неділя, 28.05.17, 07:46 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Екскурсії

Студенти факультету туризму та МК екскурсували Львовом

У рамках програми «Туристично-країнознавчої» практики під керівництвом ст. викладача Богдани Носи студенти 4-го курсу мали екскурсійний виїзд до Львова – одного з найпопулярніших туристичних міст України.

 

Для практикантів було організовано цікаву 4-годинну мандрівку містом у супроводі професійного та високоерудованого гіда Сашка Старчака. Студенти дістали можливість поспостерігати за роботою фахівця, відчути себе в ролі екскурсантів і, звісно, розширити знання з туристичного українознавства.

 

Поїздка стала справді цікавою, пізнавальною і корисною в контексті практичної підготовки майбутніх туризмознавців.

За інформацією кафедри туристичної інфраструктури та сервісу




Екскурсії | 15.03.17 | Додав Г_Кришiнець | 135 | 0.0/0
Теги: студенти, екскурсія, факультет туризму та МК, практика, Львів

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Долучайся!

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [8]Незабаром [15]
Актуально [139]Акції [130]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [145]
Особистість [32]Студгромада [187]
Абітурієнт [77]Зблизька [84]
Наболіле [20]Із ректорату [143]
Не словом, а ділом [153]Компетентно [34]
Несподівано... [13]У ногу з часом [79]
Обмін досвідом [158]Теорія і практика [311]
Наукові форуми [269]Презентації [160]
Екскурсії [109]Дозвілля [200]
Ініціатива [47]Перспективи [37]
Підсумки [37]Спорт [230]
Традиції [187]Зустрічі [206]
Вітаємо! [232]Пам’ятаємо... [81]
Міжнародні контакти [227]Студентська практика [59]
Студмістечко [8]Конкурси [114]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [34]
Громада [1]Річниця [14]
Слава Україні! [8]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [2]Підсумки року [5]
Визнання [2]Експрес-інтерв’ю [3]

Інші матеріали рубрики