Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка УжНУ стала лауреаткою журналістської премії в Угорщині

Шестикурсниця Ріта Шімон з Українсько-угорського навчально-наукового інституту вже два роки працює в обласній газеті «Kárpáti Igaz Szó»

0 184
Студентка УжНУ стала лауреаткою журналістської премії в Угорщині
Ріта Шімон
Угорська мова вважається однією з найскладніших у світі. Студентка Українсько-угорського навчально-наукового інституту Ріта Шімон не тільки чудово володіє цією мовою, а ще й заслужила Junior Prima в Будапешті в галузі журналістики.

Цього року вперше обирали претендентів і з інших країн, які працюють в угорськомовних ЗМІ. Серед них і студентка УжНУ Ріта Шімон, яка працює в ужгородському угорськомовному друкованому виданні «Kárpáti Igaz Szó». Молоду медійницю виокремили з-поміж інших і підкреслили, що дівчина чудово володіє мовою, пише цікаво й доступно. Ріта готує інтерв’ю і статті на актуальні для молоді теми.

Дівчина ділиться: «Нині я навчаюся на VI курсі, а журналістом працюю вже більше двох років. Я люблю спілкуватися з різними людьми й доносити їхні погляди, можливо, ця інформація буде для когось корисною. Найбільше люблю писати про молодь і готувати публікації на тему освіти, однак радо беруся за будь-які інші теми».

Ксенія Шокіна,
фото з мережі Інтернет
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.