Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»

Першою красунею факультету суспільних наук стала Мірелла Грицан, котру журі також відзначило за граційність

0 762

Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»

14 листопада драйвова й тепла атмосфера, світлові ефекти, гучна музика заполонили велику залу ректорату УжНУ. Так факультет суспільних наук святкував День першокурсника й визначав найгарнішу студентку.
Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»
Юрій Остапець

Захід почали з Гімну України та напутнього слова декана Юрія Остапця до першокурсників. «Це свято — символічне, бо уособлює поступ уперед, відкриває нові можливості, плани на майбутнє. Ви зробили правильний крок, обравши Ужгородський університет, а відтак і факультет суспільних наук. Вам будуть читати лекції найкращі викладачі, професори, знані в Україні та за її межами. Проте, якими будуть студентські роки, залежить від вас.

Вихованці ФСНу можуть здобути не тільки диплом УжНУ, а й будь-якого європейського вишу. Для цього треба багато вчитися, знати іноземні мови. Бажаю скористатися всіма можливостями, сягнути найвищих сходинок у кар’єрі й стати успішними людьми!» – зазначив Юрій Олександрович.

Принагідно очільник факультету привітав представників підрозділу, які посіли почесні місця в університетських змаганнях: здобули перемогу в брейн-ринзі, «бронзу» — з баскетболу, стали п’ятими з легкої атлетики.

Відтак ведучий Валерій Костецький представив журі на чолі з хореографом, заступником директора Ужгородської СЗОШ № 2 Людмилою Федьо. До його складу також увійшли: фотограф конкурсу Олександр Феєр, власниця бранч-кафе Поліна Феєр, журналіст Віталій Глагола, міс Ужгород – 2017 Каріна Плита.

Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»
Журі
Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»
Виступ черлідерів

Відтак зал запалювали черлідери альма-матер. Після цього глядачі побачили фотопрезентацію семи конкурсанток, які боролися за корону першої красуні факультету суспільних наук.

А вже за кілька хвилин красуні вийшли на сцену. Перший вихід — в українському вбранні. За ним — інтелектуальний конкурс: кожна дівчина розповіла про себе й відповіла на дещо заплутані питання. Зауважимо, що ніхто не розгубився, а деякі відповіді викликали сміх залу. До прикладу, як звуть жінку, що першою освоїла літальний апарат (Єва).

Загалом упродовж вечора претендентки на корону з’являлися на сцені в чотирьох амплуа. Крім названого, був карнавальний вихід у блискучих сукнях і масках; дефілювали й у піжамах, вечірніх вбраннях.

Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»Між виходами присутніх тішили вокальними номерами учениця Ужгородської СЗОШ № 2, як зазначив ведучий, майбутня абітурієнтка нашого вишу Анастасія Славич, кращий студент Закарпаття 2016 Віталій Горпей, талановита першокурсниця ФСН Даніелла Якобчук, студентка стоматологічного факультету Катерина Лінтур та фольк-гурт «Віднова» (Ганна Шміляк та Арсен Бабиченко),

Глядачі також побачили драйвову зумку (керівник — Анна Молнар) і стали свідками захоплюючого шоу від циркової арт-студії «Dragon fly». Остання в кінці свого виступу показала на своїх ліхтарях надпис «Міс ФСН – 2017».

Студентка з незвичним іменем здобула корону «Міс ФСН -2017»
Мірелла Грицан

Доки журі радилося, серед охочих розіграли 5 квитків у нічний клуб.

Відтак на сцену разом із деканом і головою журі вийшла Міс ФСН – 2016 Даніелла Турянчич. Титули між конкурсантками розподілили так: «Оригінальність» — Олександра Власюк, «Чарівність» — Каміла Варга, «Усмішка» — Марія Рішко, «Артистичність» — Ірина Курта, «Інтелект» — Вікторія Бенца.

Найкращою, за версією глядачів, «Міс фото» та віце-міс стала Крістіна Шпонтак. А звання «Міс ФСН – 2017» здобула студентка спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Мірелла Грицан, котру журі також відзначило за граційність.

Вітаємо конкурсанток!

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.