Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка УжНУ стала чемпіонкою України з паверліфтингу й одержала Почесну відзнаку від міськради

Цього року Єлизавета Бан уже ставала чемпіонкою світу та України серед молоді

0 805
Студентка УжНУ стала чемпіонкою України з паверліфтингу й одержала Почесну відзнаку від міськради
У Мукачівському драматичному театрі пройшов чемпіонат України з паверліфтингу в класичному жимі лежачи серед чоловіків і жінок, у якому взяла участь студентка 5-го курсу факультету здоров’я людини УжНУ Єлізавета Бан. Вона чітко виконала усі три підходи до штанги і впевнено перемогла у ваговій категорії до 47 кг, випередивши срібну призерку з Львівщини на 25 кг!

Єлизаветі Бан, як найтитулованішій учасниці турніру, було довірено піднімати Державний прапор на урочистому відкритті чемпіонату, а на змагальному помості Ліза довела свою майстерність у підйомі штанги.

Цього року Єлизавета вже ставала чемпіонкою світу та України серед молоді. Ось і перше доросле «золото». Відразу після нагородження спортсменка виїхала до обласного центру, де їй урочисто було вручено Почесну відзнаку Ужгородської міської ради у номінації «Діяльність у сфері молодіжної політики, фізкультури і спорту».

На факультеті здоров’я людини в університетській секції атлетизму студентка займається під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання Андрія Федорішка.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.