Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки ФМВ здійснили свою американську мрію

«See you later, USA»

0 1 539
Студентки ФМВ здійснили свою американську мрію
Сестрички-другокурсниці факультету міжнародних відносин Беата та Рената Палінчак здійснили свою американську мрію – відвідали США. З дитинства дівчата мріяли побувати на американському континенті, тож, коли їм випала така нагода, вирішили нею скористатися.

Студентки ФМВ здійснили свою американську мрію

Рената Палінчак

Про чудові враження та новий досвід дівчата охоче розповіли Медіацентру.

Рената Палінчак: «Це був шанс здійснити дитячу мрію! Ніколи не пожалкую, що скористалася ним! Завдяки цій програмі я можу сказати, що мрії справджуються.

Я провела незабутнє літо в оточенні привітних людей, завжди радих допомогти, поліпшила знання мови, спілкуючись із ними, відвідала справжні американські вечірки.

Працюючи в магазині одягу, познайомилася з людьми з різних куточків світу, які приїжджали на канікули. Працюючи все літо, я відпрацювала ціну програми і пишаюся цим.

Студентки ФМВ здійснили свою американську мрію

У магазині одягу

Вдалося відвідати столицю Сполучених Штатів Америки – Вашингтон, там ознайомилася з безліччю історичних пам’яток, побувала на Ніагарському водоспаді, найширшому у світі, здійснила мрію побачити Нью-Йорк. Це було того варте!

Культура, менталітет Америки змінили мій кругозір – тепер я дивлюся на світ ширше і сподіваюся, що наступного року здійсню свої наступні мрії, тому, Каліфорніє, чекай на мене! ☺».

Про свою подорож розповіла й Беата Палінчак:

Студентки ФМВ здійснили свою американську мрію

Беата Палінчак

«Як я провела літо 2016-го? Усе почалося 17 травня з маршруту Україна-США. Зізнаюся, відвідати Штати мріяла давно, але навіть не сподівалася, що все відбудеться так швидко. До Америки поїхала з сестрою і друзями, на щастя, візу отримали всі. Я провела 4 місяці в Сполучених Штатах і ніколи не пожалкую про це.

Працювала ввечері з 05:00 p.m. до 01:00 a.m., отже, щоранку бувала на пляжі, тут відчуваються плюси проживання на березі океану. Робота виявилася не важкою: головна її умова – базовий рівень англійської і люб’язність. Перші два тижні, здається, був мовний бар’єр, але, адаптувавшись, ми стали «своїми». Пляж, вечірки, подорожі, шопінг – все це вдалося спробувати.

Студентки ФМВ здійснили свою американську мрію

Беата Палінчак

Я відвідала такі чудові міста, як Вашингтон, Нью-Йорк, Чарльстон, побачила також Ніагарський водоспад, знайшла нових друзів, з якими досі спілкуюся. Були і труднощі, але ж без них ніяк.

Не можу сказати, що працювати легко, бо інколи доводилося трудитися 16 годин на добу, але воно того варте.

Пишаюся тим, що здійснила свою мрію власними силами і фінансами – вартість програми віддала батькам. Не потрібно боятися своїх мрій, чекати, поки вони зроблять крок назустріч – треба мріяти так, щоб увесь Світ почув! Тепер я впевнена: США чекають на мене, тому відповідаю: «See you later, USA».

За інформацією кафедри міжнародних відносин ФМВ УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.