Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки УжНУ спробували себе в ролі моделей для перукарів

Молодь удячна організаторам за змогу побачити себе в нових образах

0 1 006
Днями в Ужгороді відбувся дводенний майстер-клас із перукарської майстерності в рамках Школи перукарського мистецтва Олени Войнової. Студентки УжНУ спробували себе в ролі моделей й могли похвалитися вишуканими зачісками й макіяжем.
Студентки УжНУ спробували себе в ролі моделей для перукарів
Катерина Кузьма та Олена Войнова

Студентки УжНУ спробували себе в ролі моделей для перукарівБільше десятка майстрів із різних міст Закарпаття зібралися в Ужгороді, аби повправлятися у виконанні весільних та вечірніх зачісок, адже саме весняно-літній сезон у сфері обслуговування є найгарячішим. Лектором для закарпатських перукарів стала Олена Войнова – стиліст міжнародного класу, засновниця Школи перукарського мистецтва. Тренували ж засвоєне на моделях, серед яких і наші студентки юридичного, географічного факультетів, а також факультету туризму та МК Катерина Кузьма, Вікторія Сегляник, Тетяна Козловська та Наталія Ждянська.

Організатор майстер-класу в Ужгороді перукар-візажист Наталія Дьолог каже: «Мені дуже подобається навчатися, удосконалюватися, тому вирішила підштовхнути наших перукарів стати кращими завдяки майстер-класу. Скоро сезон випускних і весіль, тож закарпатські перукарі братимуться за роботу із новим арсеналом умінь і навичок».

Студентка юридичного факультету Катерина Кузьма ділиться враженнями: «Після майстер-класу мене переповнювали емоції – все було на вищому рівні! Олена Войнова – професіонал, я вдячна їй та організаторам за змогу побачити себе в нових образах. Можливо, комусь здасться, що багато перукарів уміють робити всілякі зачіски і цей захід нічим особливим не вирізняється, але зізнаюся: досі ще нікому не вдавалося зробити таку «стійку» красу з мого волосся!»

Студентки УжНУ спробували себе в ролі моделей для перукарів
Катерина Кузьма з майстрами
Ксенія Шокіна,
фото Атілли Федак, Едгара Петі
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.