Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки УжНУ стали моделями на Ukraïnian Fashion Bazaar

До уваги глядачів серед іншого представили й еко-торби від ГО «Щасливі діти»

0 477

Студентки УжНУ стали моделями на Ukraïnian Fashion Bazaar

4-5 листопада в Ужгороді відбувся четвертий Ukraïnian Fashion Bazaar, на якому українські дизайнери мали нагоду представити власні напрацювання.
Студентки УжНУ стали моделями на Ukraïnian Fashion Bazaar
Наталія Кузьмак

Організатором модного заходу в обласному центрі традиційно виступила його засновниця, колишній доцент кафедри української мови УжНУ Ольга Мікула.  «Наше дітище потроху набирає обертів. Намагаємося максимально створити хорошу атмосферу як для гостей заходу, так і для учасників. Намагаємося врахувати всі нюанси організації, передбачити всі побажання. Сподіваюся, що захід піднявся ще на щабель вище, а наші гості й учасники залишилися задоволені, – ділиться пані Ольга. – Щодо планів на майбутнє, то навесні організовуємо наступний Ukraïnian Fashion Bazaar, на який приїдуть нові дизайнери з новими колекціями — як регіональні, так і з інших міст України. Будемо співпрацювати з медіа, фешн-виданнями, новими партнерами. А як усе вийде, покаже час».

Нинішній дводенний показ зібрав не лише стильних ужгородок, а й фешн-блогерів, стилістів, баєрів. Модельєри запропонували глядачам beauty look та street fashion, а ще почесне журі й глядачі мали нагоду обрати кращу сукню, яку дизайнери створили спеціально для конкурсу «Біла орхідея».

Представили на Ukraïnian Fashion Bazaar не лише одяг для дорослих, а й для маленьких модників та модниць. Одна з моделей, четвертокурсниця філфаку Наталія Кузьмак, як модель бере участь у показах уже втретє, тож розповідає: «Це хороший досвід у цій ролі, додає впевненості в собі, розкутості. Тут багато студенток різних факультетів УжНУ, хоча найбільше з філфаку і факультету туризму та МК. Що цікаво, є не тільки старшокурсниці, а й навіть дівчатка 2-х курсів. Аудиторія щоразу ширшає, і стає помітно, що Ужгород цікавиться модою».

Упродовж двох днів перед модним показом відбулися цікаві лекції й майстер-класи, а між виходами моделей можна було відвідати шоу-рум, де оглянути й придбати модні речі й аксесуари. Першого дня до уваги глядачів представили еко-торби від ГО «Щасливі діти». Усі вироби – унікальні, бо ж створили їх учасники ІІІ Відкритого студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт». Придбати собі оригінальний предмет гардеробу, до речі, можна на благодійному аукціоні, що триватиме до 10 листопада, на сторінці громадської організації.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.