Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти факультету МЕВ дізнавалися про співпрацю України з НАТО

Ішлося про невійськові виміри співпраці нашої держави з Організацією Північноатлантичного договору

0 80
Днями до студентів других-третіх курсів факультету міжнародних економічних відносин завітав професор кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ужгородського університету, директор Центру міжнародної безпеки та євроатлантичної інтеграції УжНУ Ігор Тодоров. Тема зустрічі – «Невійськові виміри співпраці України з Організацією Північноатлантичного договору».
Студенти факультету МЕВ дізнавалися про співпрацю України з НАТО
Ігор Тодоров

Представив гостя аудиторії декан факультету Микола Палінчак. Відтак пан Ігор у презентаційній формі розпочав лекцію. Зокрема, студенти дізналися цікаві факти з історії заснування та функціонування НАТО. До прикладу, що відома стаття №5 за всю історію Альянсу застосовувалася лише раз – після теракту 11 вересня 2001 року в США.

Особливо важливою для студентів видалася інформація про співпрацю НАТО з Україною та про результати цієї взаємодії. За словами лектора, мета зустрічі полягала якраз в тому, щоб ознайомити студентів з історією, сучасним станом та перспективами євроатлантичної інтеграції України на підставі політико-правових документів й історичного досвіду.

Після презентації всяк охочий мав можливість поспілкуватися з паном Тодоровим та отримати цінну для себе інформацію.

Юлія Шипович,
фото зі сторінки ФБ факультету МЕВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.