Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-іноземці УжНУ розповідали про семантику вишиванок у різних країнах

Молодь здивувала присутніх відеороликом до Дня вишиванки, декламувала поезію, співала пісні «А сорочка мамина біла-біла», «Два кольори»

0 686

Студенти-іноземці УжНУ розповідали про семантику вишиванок у різних країнахСтуденти-іноземці УжНУ розповідали про семантику вишиванок у різних країнах

18 травня студенти кафедри громадського здоров’я та гуманітарних дисциплін медичного факультету №2 взяли участь у науковій конференції «Архетипова семантика вишиванки в мультикультурному просторі», яка приурочена до Всесвітнього дня вишиванки.

Іноземні студенти у своїх доповідях ознайомили присутніх з різноманітною символікою та особливостями вишиванки у різних регіонах України, а також з її виявами в Угорщині, Індії, Йорданії, Нігерії. Як ілюстративний матеріал до розповідей доповідачі демонстрували короткі відеоролики.

Варто відзначити, що студенти й викладачі медфаку №2 готувалися до заходу завчасно й здивували всіх присутніх відеороликом до Дня вишиванки. Також декламували поезію, співали пісні «А сорочка мамина біла-біла» та «Два кольори» у вишиванках.

Вікторія Кенідра,
фото, відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.