Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти УжНУ – найкращі одразу у двох видах універсіади

Спортивна молодь Ужгородського університету перемогла у шахах і настільному тенісі

0 267
Днями в спорткомплексі «Юність» Ужгорода відбулися чергові етапи ХІV універсіади серед студентів області. Цього разу змагалися в шахах і настільному тенісі.

Студенти УжНУ – найкращі одразу у двох видах універсіадиЗа нагороди уже традиційно боролося шість вишів ІІІ та IV рівнів акредитації: Закарпатська академія мистецтв, Мукачівський державний університет (МДУ), Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕІ КНТЕУ), Ужгородський національний університет (УжНУ), Карпатський інститут підприємництва Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» та Закарпатський Студенти УжНУ – найкращі одразу у двох видах універсіадиугорський інститут ім. Ракоці ІІ (ЗУІ).

Із шахів в індивідуальному заліку наші Василь Орса виборов «бронзу», а Наталія Федака «золото». Ці дві нагороди дозволили команді УжНУ посісти командне перше місце, залишивши позаду збірні МДУ та ЗУІ, які посіли друге й третє місця відповідно.

У настільному тенісі студенти УжНУ вибороли 4 нагороди, три з яких – золоті. Євген Гливка посів ІІІ місце в індивідуальному заліку, а Алла Пінзенник та Владислав Ребрик в особистих турнірах перемогли. Як у шахах, так і в настільному тенісі у командному заліку збірні університетів розташувалися в тому ж порядку.

Студенти УжНУ – найкращі одразу у двох видах універсіадиПризери отримали медалі та грамоти, нагороджував лауреатів заступник начальника Закарпатського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Плеханов.

Юрій Піясюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.