Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти УжНУ влаштували туристичний воркшоп для колег із Чехії

Упродовж чотирьох днів тривали ознайомчі екскурсії туристичними родзинками Закарпаття: відвідали Воєводино, Лумшори, Мукачево, санаторій «Карпати»

0 656

Студенти УжНУ влаштували туристичний воркшоп для колег із ЧехіїСтуденти УжНУ влаштували туристичний воркшоп для колег із Чехії

Минулого тижня впродовж 4 днів тривав туристичний воркшоп у рамках програми обміну між студентами Закарпаття та Височини, що успішно відбувається уже п’ятий рік поспіль. До Ужгорода по нові знання та враження приїхали студенти з чеського міста-побратима Їглави.

Навесні наші студенти побували в краї Височина, де відвідали університет у Їглаві та ознайомилися з місцевими цікавинками. Цього разу на воркшоп до Закарпаття приїхали 12 чехів.

До організації долучилися наші студенти – туризмознавці та соціологи. Упродовж чотирьох днів тривали ознайомчі екскурсії туристичними родзинками Закарпаття: відвідали Воєводино, Лумшори, Мукачево, санаторій «Карпати».

Студенти УжНУ влаштували туристичний воркшоп для колег із ЧехіїОрганізатор воркшопу, доцент кафедри туристичної інфраструктури та сервісу Галина Кіш, розповідає:

«Екскурсії туристичними атракціями організовували наші молоді туризмознавці – заодно набули додаткової практики. Відтак учасники готували презентації про перспективи розвитку різних видів туризму. Перевага програми ще й у тому, що студенти самостійно пропонують варіанти перспектив туристичної співпраці Закарпаття та Височини».

Учасники розділилися на групи та представили свої презентації-дослідження про стан і перспективи розвитку гастрономічного, екстремального, культурно-історичного, геотуризму в обох дестинаціях.

Студент факультету туризму та МК Богдан Шевчук участь у воркшопі бере не вперше, ділиться:

«Коли навчаєшся у такий спосіб, є можливість знаходити й пізнавати потрібну інформацію самостійно. Подорожі, екскурсії, ознайомлення з роботою адміністративних структур – що може бути кращим джерелом нових знань? До того ж на воркшопах я навчився працювати в команді, комунікувати з новими людьми, йти на компроміси».
Ксенія Шокіна,
фото із соцмережі Фейсбук
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.