Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти УжНУ взяли участь у благодійному ярмарку

Кошти від уторгованого підуть вихованцям дитбудинку

0 467
Студенти УжНУ взяли участь у благодійному ярмарку
Організатори ярмарку
25 вересня у холі головного корпусу УжНУ відбувся благодійний ярмарок, кошти з якого перерахують до дитбудинку. Ініціаторами заходу стали голова студради УжНУ Вікторія Микулянець та студентка 4-го курсу факультету міжнародних економічних відносин Даніелла Мушка.

На ярмарку були представленні вироби ручної роботи: косметика, прикраси і навіть випічка. Благодійний захід привернув до себе увагу ужнівської молоді. Організатори зізналися, що найбільший попит був саме на солодощі, бо студенти завжди голодні ☺.

Студенти УжНУ взяли участь у благодійному ярмаркуДо приготувань долучилася молодь трьох факультетів: міжнародних економічних відносин, економічного та географічного, а також коледжу. Розмаїття виробів свідчить, що в УжНУ навчаються справді обдаровані, творчі люди.

Важко було пройти повз благодійний захід, нічого не купивши. Наші студенти радо взяли в ньому участь, і з нами поділилися враженнями від придбаного товару та загальної атмосфери. Владислав Мигович, четвертокурсник економічного факультету, розповідає: «Усе чудово, організатори справжні молодці. Я купив собі тістечка – вони й виглядають апетитно, і виявилися дуже смачними. Такий ярмарок залучає студентів до добрих справ».

Вівієн Бенце, студентка 4-го курсу факультету міжнародних відносин: «Дуже добре, що УжНУ живе активно, часто відбуваються різноманітні події. А сьогоднішня особлива, адже організатори розвивають у такий спосіб благодійність».

Творити добрі діла – це те, що потрібно кожному. Тож бажаємо всій ужнівській спільноті долучатися до благодійності й неодноразово ще так поярмаркувати!

Ольга Богославська,
фото, відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.