Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

З великодніми подарунками студрада УжНУ завітала до Свалявського будинку дитини

Щоб отримати більше інформації, долучитися до збору коштів чи необхідних речей для майбутніх поїздок, звертайтеся до голів студрад на факультетах

0 150
Напередодні Великодня студентська рада УжНУ організувала збір коштів і речей для вихованців будинку дитини у Сваляві. 4 квітня молодь вирушила в поїздку, аби передати подарунки малечі.

З великодніми подарунками студрада УжНУ завітала до Свалявського будинку дитиниЗ великодніми подарунками студрада УжНУ завітала до Свалявського будинку дитиниПро майбутній візит студенти попередньо домовилися з керівництвом будинку, дістали згоду головного лікаря й поширювали інформацію про акцію в соцмережах, аби всяк охочий міг долучитися до доброї ініціативи. У такий спосіб також хотіли зробити хорошу справу перед Великоднем, поділитися теплом родинного свята з малечею.

«Нині в будинку перебуває 110 діток 4–5 років. Найменшим – усього місяць. Ми були вражені тим, що люди можуть залишати таке щастячко», – каже Леся Сідор, одна з організаторок поїздки. Окрім дівчини, до діток вирушили ще дев’ятеро студентів і студенток університету.

З великодніми подарунками студрада УжНУ завітала до Свалявського будинку дитиниВихованцям дитбудинку привезли підгузки, дитяче харчування, а також фрукти і сухе печиво. Ці речі є потрібними та дозволеними дітям, зважаючи на їхній вік.

У Сваляві молодь познайомилася з вихованцями двох груп. Ті дуже вподобали гостей, гралися й спілкувалися з ужнівцями. А ще – радо дозволяли брати себе на руки й обнімалися з молоддю. Така реакція зачепила кожного зі студентів.

Леся Сідор додає: «У цьому місці я ще раз зрозуміла, що щастя не в матеріальних благах. Справді, діткам не потрібні якісь дорогі речі, головне – спілкування й підтримка. Я була здивована, коли взяла на руки одну дитину, а до мене стали підбігати інші».

Протягом року студенти повторюватимуть такі акції. Щоб отримати більше інформації, долучитися до збору коштів чи необхідних речей, звертайтеся до голів студрад на факультетах.

Антоніна Чундак,
фото Студради УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.