Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Дипломованими фахівцями стали випускники факультету суспільних наук

Підрозділ вручив дипломи півтори сотні бакалаврів і спеціалістів п’яти напрямів

0 894
Дипломованими фахівцями стали випускники факультету суспільних наук

14 липня стало хвилюючим днем для випускників факультету суспільних наук, адже вони отримали свої дипломи, що засвідчили їх професійну підготовку. У цей день вчорашні студенти зібралися на урочистості в холі головного корпусу Ужгородського університету.

Дипломованими фахівцями стали випускники факультету суспільних наук

Юрій Остапець

Підрозділ є ще доволі молодим, однак такої різноманітності спеціальностей, мабуть, не має жоден інший в УжНУ. Цьогоріч ФСН відрядив у доросле життя 150 фахівців «Соціології», «Соціальної роботи», «Політології», «Психології» та «Практичної психології»: бакалаврів і востаннє – спеціалістів.

Свято розпочали з піано-версії гімну України, котру вміло виконав Станіслав Данко. Відтак із вітальним словом до винуватців дійства звернувся декан факультету суспільних наук Юрій Остапець. Від себе та від імені всього професорсько-викладацького складу поздоровив випускників з успішним завершенням навчання, складанням усіх іспитів, хоча попереду в них найскладніший – доросле життя. Юрій Олександрович побажав, аби в кожного з ФСН-івців воно було успішним, а роки студентства запам’яталися як найбезтурботніші.

Дипломованими фахівцями стали випускники факультету суспільних наук

Мирослава Лендьел з випускником

Приєдналася до поздоровлень і проректор УжНУ Мирослава Лендьел, котра зауважила, що родзинкою факультету є саме його великий спектр спеціальностей. Зауважимо, що деякі з них ще зовсім юні, як-от «Філософія» (створена у 2015 році), й перших випускників матимуть лише за кілька літ. А з цього року стартує й перший набір на спеціальність «Публічне управління та адміністрування».

Мирослава Олександрівна висловила сподівання, що за роки навчання новоспечені бакалаври та спеціалісти зустріли справжніх друзів і порадників, у тому числі й серед викладачів, а також побажала всім віри в себе і свої сили.

Дипломованими фахівцями стали випускники факультету суспільних наук

Федір Шандор з випускницею

Завідувач кафедри соціології і соціальної роботи професор Федір Шандор також виступив перед випускниками. Лаконічно і яскраво подякував усім, хто «витерпів українську навчальну програму», й закликав цінувати «той світ, у якому ви зараз є, бо в ньому поки що все чесно».

Останньою драйвовою ноткою в прямому сенсі цього слова стала вітальна музична композиція від Станіслава Данка. А відтак студенти могли досхочу наробити фото на згадку в мантіях та конфедератках, котрі традиційно літали над головами усміхнених випускників.


Катерина Хижняк,
фото, відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.