Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ

Дипломи випускники отримували з рук декана того факультету, за одним із напрямків якого вони навчалися і де можуть продовжити підготовку

0 647
Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ
Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ
Урочисту мить вручення дипломів 1 липня пережили випускники Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ. Тепер вони «молодші спеціалісти» з таких спеціальностей, як «Правознавство», «Розробка програмного забезпечення», «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит», «Землевпорядкування» та «Туристичне обслуговування».

Привітальним словом захід відкрив заступник директора коледжу Роман Сидор, котрий подякував випускникам, що свого часу обрали саме цей навчальний заклад, і висловив надію, що про вибір не пошкодували. «Ви є гордістю не тільки нашого навчального закладу, а й всієї України, надією її майбутнього. Саме вам відроджувати нашу державу. Тож щасливої і щедрої долі вам, випускники!, – побажав Роман Михайлович.

Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ

Роман Сидор

Також він повідомив, що цьогоріч ПГК покидають 204 випускники денної та заочної форм навчання. 17 із них за відмінне навчання дістали дипломи з відзнакою, котрі вручив пан Сидор. 18 студентів спеціальності «Туристичне обслуговування» отримали свої дипломи молодшого спеціаліста ще в січні.

Урочистості святу додало виконання Гімну України, а також гімну коледжу, який заспівала студентка Вікторія Дацьо. На вручення завітало й чимало поважних гостей: проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Мирослава Лендьел, декан економічного факультету Віталій Сержанов, декани юрфаку та фізфаку Ярослав Лазур та Володимир Лазур, очільник факультету ІТ Ігор Повхан, Іван Калинич – декан географічного підрозділу УжНУ, декан факультету туризму та міжнародних комунікацій Наталія Габчак, Марта Волощук – доцент кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права УжНУ, голова ради Територіального відділення Асоціації платників податків в області, заступник міського голови Олександр Білак та заступник директора з розвитку бізнесу компанії «Jabil» Сергій Годованець.

Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ

Випускники ПГК

«Ми даємо путівку в життя наймолодшим випускникам нашого університету», – зауважила Мирослава Лендьел, наголосивши, що коледжани є частинкою великої родини Ужгородського національного. «Ви маєте диплом молодшого спеціаліста, з яким можете йти працювати, шукати свій шлях у житті, або ж продовжити своє професійне зростання за фахом уже в університеті. Та хоч який шлях ви оберете, я впевнена: він буде щасливим», – звернулася до випускників Мирослава Олександрівна.

Омріяні дипломи, до речі, випускники отримували з рук декана того факультету, за одним із напрямків якого вони навчалися. Так, випускників спеціальності «Правознавство» вітав Ярослав Лазур, котрий зауважив, що студенти вже пройшли свій перший етап становлення як професіоналів. Віддати шану батькам і викладачам за їх невтомну працю закликав Ігор Повхан, що вручив дипломи випускникам групи «КН-41». А студенти «КН-42» свої «посвідки дорослості» отримали від Володимира Лазура, що побажав усім винуватцям свята щастя, успіхів, добра та процвітання.

Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ

Мирослава Лендьел

Не зупинятися на досягнутому радив молоді декан Віталій Сержанов, який вручив дипломи випускникам економічних спеціальностей. Окрасою коледжу є кафедра землевпорядкування, що цьогоріч має свій другий випуск. Тож її студентів вітав Іван Калинич, бажаючи «не розмінюватися на дрібниці, не втрачати енергії, натхнення в житті та Божої благодаті».

А от Наталія Габчак вручила випускникам спеціальності «Туристичне обслуговування» лише запрошення на продовження навчання в УжНУ, адже частина з них уже отримала свої дипломи взимку, іншій же, на жаль, їх виготовити ще не встигли, але обіцяють зробити це до початку вступної кампанії.

Гостей заходу чудовими вокальними даними потішили студентки Вікторія Дацьо та Ніколета Середич. Активістів коледжу, що брали участь у громадській діяльності, спортивних змаганнях, нагородив грамотами Михайло Попович. Не забули й за викладачів, яким грамоти за сумлінну працю від імені міської та обласної ради вручив Олександр Білак.

Свято дипломованих фахівців відзначив Природничо-гуманітарний коледж УжНУ

Урочисте вручення дипломів

Напутнє слово від усього педагогічного колективу сказала випускникам Жанетта Собов, викладач історії. Вона побажала студентам успіхів, попутного вітру й аби обраний фах приносив не лише моральне задоволення, а й достаток. Студентську громаду ж представила випускниця спеціальності «Бухгалтерський облік» Катерина Кіш. Дівчина подякувала викладачам за відданість і терпіння, а студентам побажала досягти своєї мети й стати професіоналами.

Останньою урочистістю напередодні випускних вечорів стало покладання квітів до пам’ятника Тарасові Григоровичу Шевченку – цю місію довірили Олександру Феєру та Василині Якабі.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.