Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Туризмознавці УжНУ відвідали міжнародну виставку UITT

UITT є епіцентром переговорів, зустрічей, обміну думками та пропозиціями, що збирає під одним дахом професіоналів туристичного ринку національного й міжнародного рівня

0 217
Туризмознавці УжНУ відвідали міжнародну виставку UITT
Туризмознавці УжНУ відвідали міжнародну виставку UITT
29–31 березня на території Міжнародного виставкового центру в Києві відбулася 23-я Міжнародна туристична виставка UITT «Україна – подорожі та туризм».

Студенти факультету туризму та МК на чолі з доцентом кафедри туризму Василем Кочаном прибули до столиці з дводенною туристично-екскурсійною програмою, у рамках якої відвідали й цю експозицію.

Туризмознавці УжНУ відвідали міжнародну виставку UITT

«The Ukraine International Travel & Tourism Show» (UITT) – традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туроператорів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. UITT є епіцентром переговорів, зустрічей, обміну думками та пропозиціями, що збирає під одним дахом перших осіб, професіоналів туристичного ринку національного й міжнародного рівня.

Виставка UITT – це дзеркало галузі: тут збираються найкращі туристичні оператори, національні офіси, міжнародні представництва, перевізники, презентуються останні новинки, проводяться численні наукові семінари, освітні програми та конференції, розглядаються гострі проблеми й визначаються перспективи дальшого розвитку, створюються нові продукти, укладаються контракти на майбутнє.

За інформацією доцента кафедри туризму Василя Кочана
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.