Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Свою подорож студентським життям завершили туризмознавці

Закарпаття і Україна загалом поповнилися 23 фахівцями-магістрами у галузі туризму

0 232
7 лютого зі своїм студентством простилися свіжоспечені магістри факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського університету. Привітати їх із цією важливою подією зібралися викладачі, представники міської влади, рідні, друзі.
Свою подорож студентським життям завершили туризмознавці
Присутніх вітає заступник ужгородського міського голови Олександр Білак
Свою подорож студентським життям завершили туризмознавці
Наталія Габчак

Тож область і Україна поповнилися 23 фахівцями-магістрами у галузі туризму. Декан факультету Наталія Габчак зауважила: «Ці студенти починали свій навчальний шлях із двох груп – представників ЗакДУ і УжНУ, а в магістратурі вони об’єдналися в єдине ціле – справжню дружню сім’ю. Вони дуже цікаві, активні, тож за свого студентства були скрізь: підкорювали Горгани і Говерлу, бували на Шацьких озерах, відвідали чи не всі можливі бази студентської практики – Туреччину, Словаччину, Іспанію, Норвегію, подорожували Європою. Це вже готові до професійного життя молоді люди, які спробували себе в туристичній діяльності неодноразово, і більшість із них уже працює в кращих туристичних агенціях нашого міста».

Свою подорож студентським життям завершили туризмознавці
Вручає диплом проректор Ігор Король

Проректор УжНУ Ігор Король висловив упевненість у тому, що ці магістри увійдуть в історію міста, регіону та України як висококваліфіковані знавці своєї справи. А заступник ужгородського міського голови Олександр Білак підкреслив, як важливо для нашої області збільшувати кількість фахових випускників саме цього факультету.

Своєю чергою, випускники в особі Оксани Рущак подякували викладачам за науку, батькам – за підтримку, а одне одному – за насичене й цікаве студентське життя й дозвілля.

Відтак фотопрезентація-згадка перенесла всіх присутніх на кілька хвилин у спогади про яскраві подорожі цих молодих людей світом і студентським життям.

Свою подорож студентським життям завершили туризмознавці
Випускники-магістри факультету туризму та МК

Позаду залишається навчання в найбільшому виші краю, недоспані ночі, модулі та сесії, а між тим – веселе дозвілля і тисячі кілометрів подорожей. Попереду – перспективи кар’єрного зростання, підкорення нових вершин і самостійне життя.

Нехай воно буде яскравим, насиченим і буде на користь українському туризму!

Ксенія Шокіна,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.