Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Тиждень студента в університеті святкують і спортивно

Перемогу в турнірі з футзалу здобула команда юридичного факультету УжНУ

0 340
Тиждень студента в університеті святкують і спортивно
Під час гри
Тиждень студента в УжНУ цьогоріч святкують по-новому. Окрім загальних традиційних заходів, вирішили організувати турнір з футзалу.

Однією з ініціаторів змагання стала голова студради УжНУ Вікторія Микулянець.

Тиждень студента в університеті святкують і спортивно
Ігор Король та Вікторія Микулянець

Взяти участь у турнірі виявили бажання команди 12-ох факультетів та Природничо-гуманітарного коледжу. Регламент був досить незвичний, адже грали на виліт, тому кожен поєдинок був надважливий. Матч тривав по 10 хвилин. Головним суддею був Іван Шанта.

На відкритті змагання студентів вітали проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та Вікторія Микулянець. Вони побажали всім успіху, а головне – завершити  змагання без травм.

Згідно з жеребкуванням, команда ПГК автоматично потрапила у чвертьфінал.

Розпочав турнір колектив факультету історії та міжнародних відносин грою проти економістів. Уже на 3 хвилині рахунок був 3:1 на користь економічного факультету. Проте до фінального свистка економісти не тільки розгубили свою перевагу, а й взагалі програли – 3:4.

Тиждень студента в університеті святкують і спортивно
Під час гри

У наступному матчі зійшлися фізкультурники та математики. Тут гра була більш напруженою і після того, як математики втратили концентрацію, по їхнім воротах вистрілили головим «дублем». У відповідь вони зуміли відповісти лише одним забитим м’ячем.

Тиждень студента в університеті святкують і спортивно
Гра була напруженою

Відтак у поєдинку зійшлися представники медфаку № 2 та стоматологи. Останні швидко забили два м’ячі і стали в оборону, не дозволивши супернику відчути смак великої кількості голів. 2:1 – і стоматологи вийшли у чвертьфінал.

Географи подолали хіміків з рахунком 5:1. А юридичний факультет мінімально здолав біологів – 3:2.

Фізики також з різницею в один м’яч поступились медичному факультетові.

У першому чвертьфіналі команда коледжу перемогла істориків 2:1. Фізкультурники, які грали не основним складом, «пошматували» стоматологів з рахунком 5:1. Юристи перемогли географів 3:1.

За крок до фіналу зупинилася команда ПГК. Вони зазнали мінімальної поразки від факультету здоров’я та фізичного виховання – 1:2.

У другому півфіналі юристи та представники медфаку №1 зіграли внічию -1:1, а тому пробивали пенальті.Перші чотири удари суперників виявилися влучними, а наступні два – відбили голкіпери. Переможця півфіналу визначив влучний постріл воротаря юрфаку.

Завершальний матч турніру виявився дуже напруженим. Після низки нереалізованих моментів обома командами фортуна все-таки усміхнулася правознавцям УжНУ – 2:1.

Тиждень студента в університеті святкують і спортивно
Переможці та фіналісти турніру

Церемонію нагородження проводила голова студради УжНУ Вікторія Микулянець, яка вручила переможцям диплом та кубок.

Юрій Піясюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.