Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Тиждень студентства в УжНУ розпочали спортивно – визначили найкращих у міні-футболі

Кубок студентської ради – 2018 здобула команда факультету здоров’я та фізвиховання

0 372

Тиждень студентства в УжНУ розпочали спортивно – визначили найкращих у міні-футболі

17 листопада – Міжнародний день студента. За традицією, Ужгородський університет відзначає його цілий тиждень низкою культурних та спортивних заходів, які організовує студентська рада та профком студентів УжНУ. Тож святкувати розпочали 12 листопада: спорткомплекс «Буревісник» приймав змагання за Кубок студентської ради з міні-футболу. З’ясувати, хто найвправніше вміє поводитися з м’ячем, прийшло 15 підрозділів вишу.
Тиждень студентства в УжНУ розпочали спортивно – визначили найкращих у міні-футболі
Ігор Король, Вікторія Микулянець та Іван Шанта

Відкривали спортивний захід проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігор Король та голова студентської ради УжНУ Вікторія Микулянець.

«Ми хочемо передусім, щоб на цих змаганнях кожен мав задоволення від гри, щоб усім було цікаво. Нехай учасники покажуть, на що вони здатні, демонструючи свій рівень гри у футбол. Бажаю вам забивати гарні голи, голкіперам – робити чудові сейви. І хай переможе найсильніший», – урочисто звернувся до прихильників футболу пан проректор.

Судив змагання старший викладач факультету здоров’я та фізичного виховання Іван Шанта. Команди грали за олімпійською системою – з вибуванням: переможені залишали турнір, переможці проходили до наступного раунду.

Тиждень студентства в УжНУ розпочали спортивно – визначили найкращих у міні-футболі

Кожен матч тривав 10 хвилин. У разі нічиєї щасливчика визначали в серії пенальті. Після напружених міні-футбольних баталій фіналу дісталися гравці факультету здоров’я та фізвиховання й історії та міжнародних відносин.

Тиждень студентства в УжНУ розпочали спортивно – визначили найкращих у міні-футболіТиждень студентства в УжНУ розпочали спортивно – визначили найкращих у міні-футболі

У завершальному непоступливому протистоянні перемогу здобули студенти факультету здоров’я та фізичного виховання.

Проректор Ігор Король та голова студентської ради Вікторія Микулянець нагородили призерів грамотами, а чемпіонам, як годиться, вручили Кубок студентської ради.

Щиро вітаємо лауреатів турніру з успішним виступом і бажаємо нових звершень як у спорті, так і в навчанні!

Богдан Зілінець,
студент відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.