Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У Медіацентрі підсумували річну співпрацю редакції з проектом «Міжнародне молодіжне спортивне партнерство»

До журналістів з цінним презентом завітали координаторка проекту з українського боку Олена Дуло та голова обласного осередку НОК України Іван Риляк

0 642
У Медіацентрі підсумували річну співпрацю редакції з проектом «Міжнародне молодіжне спортивне партнерство»

Днями в Медіацентрі УжНУ відбулася чергова планірка… – мабуть, так мав би початися матеріал про редакційні зустрічі, на яких обговорюємо написане, сфотографоване, відзняте, відредаговане й опубліковане. Але цього разу засідання виявилося особливим.

Упродовж більш ніж року Медіацентр був інформаційним партнером українсько-словацько-норвезького ґрантового проекту «Міжнародне молодіжне спортивне партнерство». У трьох десятках матеріалів на нашому сайті представлено інформацію про обмін досвідом, досягнення, активний відпочинок і просто приємні враження від знайомства нашої і закордонної молоді в шістьох спортивних таборах, які були організовані за сприяння Норвезького фінансового механізму та уряду Словаччини.

Тож подякувати за плідну співпрацю до редакції завітали координаторка проекту з українського боку, доцент кафедри фізичної реабілітації УжНУ Олена Дуло та голова Закарпатського відділення НОК України Іван Риляк. Про зустріч за овальним редакційним столом та подарунки, за які колектив щиро дякує гостям, – у нашому відеосюжеті.


Антоніна Чундак,
відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.