Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівські фехтувальники на візках привезли з Чемпіонату Європи високі нагороди

Бажаємо нашим спортсменам та їхнім тренерам нових успіхів з найвищими нагородами!

0 163

Ужнівські фехтувальники на візках привезли з Чемпіонату Європи високі нагороди

Золото і три бронзи вибороли закарпатські фехтувальники на візках – третьокурсник факультету здоров’я і фізичного виховання Максим Магула та випускниця факультету суспільних наук Надія Дьолог – на Чемпіонаті Європи з фехтування на візках, що відбувся в італійському містечку Терні. Наших спортсменів супроводжували їхні тренери: старший викладач кафедри фізичного виховання Емілія Мадяр-Фазекаш і тренер-викладач «Інваспорту» Оксана Рапинець.

Ужнівські фехтувальники на візках привезли з Чемпіонату Європи високі нагородиЯк розповіла Медіацентру Емілія Мадяр-Фазекаш, ці чотири нагороди допомогли збірній України посісти в Терні друге місце в неофіційному медальному заліку: усього наша команда здобула шістнадцять медалей серед усіх країн-учасниць.

Першу бронзу Максим Магула здобув у командній шаблі (клас «А»): з рахунком 43:45 наша збірна поступилася у півфіналі італійській. Друга ж бронза дісталася завдяки перемозі над грецькою командою.

Тим часом Надія Дьолог виборола командне золото, здобувши перемоги в поєдинках з представниками Грузії та Італії. Бронзу ж відібрала у російської спортсменки – 15:13.

Тренери запевняють, що заради досягнення цього успіху їх вихованці багато працювали. І на досягнутому зупинятися не збираються – вже готуються до нових міжнародних змагань. Разом із тим висловлюють університетові подяку за матеріальну підтримку.

Цього місяця закарпатські фехтувальники поїдуть на Чемпіонат України, а в листопаді відбудеться новий етап Кубка світу в Грузії, там же почнеться відлік до здобуття ліцензії на Параолімпійські ігри – 2020.

Тож бажаємо нашим фехтувальникам та їхнім тренерам нових успіхів та найвищих нагород!

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.