Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ прийматиме на навчання молодь із Йорданії

Під час заходу обговорили питання про визнання дипломів нашого вишу у Королівстві Йорданія та про можливості здобуття освіти в УжНУ студентами цієї держави

0 359
УжНУ прийматиме на навчання молодь із Йорданії
УжНУ прийматиме на навчання молодь із Йорданії
Днями Ужгородський національний університет відвідала спеціалізована комісія з визнання закордонних навчальних закладів при Міністерстві вищої освіти та наукових досліджень Йорданії.

Зустрічалися з іноземною делегацією  проректори УжНУ Мирослава Лендьел й Олександр Рогач та декан медичного факультету №2 Василь Калій.

Під час заходу обговорили питання про визнання дипломів нашого вишу у Королівстві Йорданія. Крім цього, ішлося про можливості навчання іноземних студентів в УжНУ.

Як розповіла проректор з науково-технічної роботи Мирослава Лендьел, приймати студентів з Йорданії Ужгородський університет зможе вже цього року. Пані Мирослава зауважила: нині в УжНУ вже навчається 700 іноземців, які здобувають якісну освіту й комфортно почуваються у нашому виші.

УжНУ прийматиме на навчання молодь із Йорданії

Відтак, для закордонної делегації влаштувалили екскурсію кількома факультетами, медичними лабораторіями та студентським гуртожитком.

Більше – у відео.


Василь Третяк,
фото, відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.