Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В Ужгороді стартувала щорічна акція «Письменник за прилавком»

Першим за полицю книжкової крамниці став головний T-shirtолог країни, він же автор книг «T-shirtологія: загальна теорія футболки», «Острів Sziget, або Трусєля Iggy Попа» та «Фріки Європи, або Експедиція за вином», він же – Банди Шолтес

0 111
Ви вже вигадали, що подарувати близьким на свята? Ні? То ловіть ідею! У книжковому магазині «Кобзар» вчора, 3 грудня, почалася акція «Письменник за прилавком», а гарна книга, як відомо, – чудовий подарунок. А якщо вона ще й з автографом – і поготів!
Банди Шолтес
Банди Шолтес

Понад 10 років «Письменник за прилавком» гуртує довкола себе закарпатських майстрів слова і читачів. «Акція вже стала трендом, бо читати – модно, а завдяки цій ініціативі читачі мають нагоду поспілкуватися з улюбленими закарпатськими письменниками й розпитати в них усе, що цікавить», – каже співорганізатор заходу, професор УжНУ Федір Шандор.

Першим за полицю книжкової крамниці став головний T-shirtолог країни, він же автор книг «T-shirtологія: загальна теорія футболки», «Острів Sziget, або Трусєля Iggy Попа» та «Фріки Європи, або Експедиція за вином», він же – Банди Шолтес.

«Я щороку приходжу зі своїми книгами, але якщо хтось хоче поговорити про інші, порадитися, то я не проти поспілкуватися про літературу загалом», – ділиться з Медіацентром письменник.

В Ужгороді стартувала щорічна акція «Письменник за прилавком»Він зізнається, що в бібліотеках та книжкових магазинах провів дуже багато часу, а тому завжди було цікаво спробувати себе по той бік прилавка: «Мені подобається ця атмосфера, мені близький цей простір, цей світ…»

Як зізнається, найчастіше питають про сам процес написання книг, історії, які з ним траплялися. «Це спілкування для мене – можливість наблизитися до читачів, а для них – нагода поспілкуватися й познайомитися зі мною».

Ну, а щодо своєї цільової аудиторії письменник каже: «Це люди, які слухають музику, їздять на фестивалі, подорожують, люблять алкоголь і жінок».

А вже нині за прилавком «Кобзаря» заслужена журналістка України Тетяна Літераті спілкуватиметься з жителями міста про «Втрачений Ужгород».

Акція триває у будні з 14 до 15 години. Заходьте! І читайте на сайті Медіацентру – редакція традиційно є інформаційним спонсором заходу.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.