Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ провели перший етап Всеукраїнської олімпіади з туризму

Двоє найкращих студентів навесні представлятимуть УжНУ на всеукраїнському рівні

0 373
В УжНУ провели перший етап Всеукраїнської олімпіади з туризму
Щорічна Всеукраїнська олімпіада з туризму відбудеться вже навесні. 16 лютого наші туризмознавці пройшли перший тур олімпіади, аби визначити кращих, котрі й захищатимуть честь університету на загальноукраїнському рівні.

В УжНУ провели перший етап Всеукраїнської олімпіади з туризму

Учасники олімпіади

До участі у відборі долучилося близько 20 студентів І–V курсів факультету туризму та МК, які вирішили випробувати свої знання й вибороти право змагатися далі.

З вітальним словом виступила декан факультету Наталія Габчак: «Уже три роки поспіль ми беремо участь у цій олімпіаді. Маємо на меті адаптувати наших студентів до змагань всеукраїнського рівня. Завдання підібрані відповідно до умов основного етапу. Ми оберемо кількох переможців, але тільки двоє найкращих матимуть змогу представляти УжНУ у змаганнях з учасниками з інших областей».

Відтак докладніше про завдання, що чекають на учасників, розповіла заступник декана з наукової роботи Галина Кіш.

В УжНУ провели перший етап Всеукраїнської олімпіади з туризму

Завдання поділили на 2 блоки – теоретичний і практичний. Під час виконання першої частини студенти мали за півгодини розв’язати на комп’ютерах  40 тестових завдань із профільних предметів, що включають цілий комплекс дисциплін: економіку, маркетинг, менеджмент, географію туризму, а також знання про історико-культурні об’єкти, які можна пропагувати як родзинки туристичної індустрії України. Другий блок практичний, і часу на нього відвели значно більше – дві години: тут потрібно розробити туристичний маршрут і прорахувати його приблизну собівартість.

За результатами виконаних робіт визначать переможця, ще двом туризмознавцям присудять 2-ге місце, а троє посядуть 3-тє.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.