Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ дістав державні місця до аспірантури та докторантури

Ужгородський національний університет отримав 72 місця державного замовлення в аспірантурі та 8 у докторантурі

0 913
УжНУ дістав державні місця до аспірантури та докторантури
УжНУ дістав державні місця до аспірантури та докторантури
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25 липня 2016 року, затверджено обсяги підготовки науково-педагогічних кадрів через аспірантуру та докторантуру за рахунок бюджетного фінансування у 2016 році.

Так, Ужгородський національний університет дістав 72 місця державного замовлення в аспірантурі – 37 денної форми навчання та 35 – вечірньої. Для докторантури виділено 8 місць бюджетного фінансування.

Докладніше із наказом можна ознайомитися за посиланням  (с.98-99).

Нагадуємо, що, згідно з Правилами прийому до ДВНЗ «УжНУ», документи на вступ до аспірантури можна подати до 26 серпня. За словами відповідального секретаря приймальної комісії Петра Горвата, участь у конкурсному відборі можуть брати і випускники ОС «магістр», і ОКР «спеціаліст».

З 29 серпня до 8 вересня відбуватимуться вступні випробування. Правилами прийому передбачено усні вступні іспити зі спеціальності (з фаху) та філософії й тестове вступне випробування з іноземної мови. Для тих, хто має бажання вступити до аспірантури за іншою спеціальністю, передбачене додаткове вступне випробування.

Зарахування до аспірантури відбудеться до 12 вересня на держзамовлення та до 15 вересня – на контрактну форму навчання (за кошти фізичних та юридичних осіб).

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.