Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра військової підготовки УжНУ влаштувала оглядини власного потенціалу

На нестандартне дійство в холі головного корпусу університету охочих зібралося чимало

0 623
Кафедра військової підготовки УжНУ влаштувала оглядини власного потенціалу


У фойє головного корпусу УжНУ студенти й викладачі кафедри військової підготовки демонстрували вправність володіння зброєю, розповідали про навчання, а також заохочували молодих людей долучатися до них.

Кафедра військової підготовки УжНУ влаштувала оглядини власного потенціалу

Володимир Кращенко

«Наша кафедра функціонує уже два роки. Готуємо офіцерів запасу за чотирма військово-обліковими спеціальностями. Порадившись із завідувачем кафедри Василем Олійником, вирішили влаштувати цю акцію, аби привернути увагу молоді й залучити на навчання нових студентів.

Студенти навчаються власним коштом. Це означає, що, здобувши офіцерське звання, з рішенням, чи йти на військову службу, визначаються самі. Після кафедри молоді люди можуть працювати в прикордонній службі, Національній гвардії, поліції чи навіть прокуратурі, якщо мають і юридичну освіту», – розповідає викладач кафедри Володимир Кращенко.

На нестандартне дійство в холі головного корпусу університету охочих зібралося чимало. Більшість зі студентів просто бажали сфотографуватися зі зброєю, проте було чимало й таких, що докладно розпитували про умови прийому та навчання.

Юрій Піясюк,
відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.