Вівторок, 27.06.17, 20:31 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Абітурієнт

Профорієнтаційний курс юрфаку УжНУ проліг і через Великоберезнянщину

9–10 лютого доцент кафедри цивільного права та процесу Наталія Шелевер зустрілася з учнями 10–11 класів Великоберезнянської гімназії та місцевої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, щоб зорієнтувати школярів щодо можливого вибору майбутнього фаху.

У невимушеній розмові з учнями пані Наталія розповіла про переваги навчання в Ужгородському університеті, ознайомила дітей з особливостями професії юриста та можливостями працевлаштування після навчання. Учні також дізналися про особливості цьогорічного вступу до УжНУ.

Під час спілкування
Жвава бесіда виявила зацікавлення молоді фахом правника, що залишається одним із найбільш перспективних щодо працевлаштування і розвитку кар’єри.

Вл. інф.




Абітурієнт | 13.02.17 | Додав Г_Кришiнець | 245 | 5.0/1
Теги: профорієнтаційна робота, школярі, юрфак

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [5]Незабаром [15]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [147]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [78]Зблизька [87]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [313]
Наукові форуми [272]Презентації [164]
Екскурсії [113]Дозвілля [206]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [38]Спорт [237]
Традиції [188]Зустрічі [208]
Вітаємо! [234]Пам’ятаємо... [81]
Міжнародні контакти [229]Студентська практика [61]
Студмістечко [8]Конкурси [116]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [34]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [8]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]