Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Асоціація українських правників відзначила викладача юридичного факультету

Петра Антоновича Трачука нагородили за особистий внесок у відновлення та розбудову України

0 1 040
Асоціація українських правників відзначила викладача юридичного факультету
Асоціація українських правників відзначила викладача юридичного факультету
Днями у Львові відбулися урочисті збори з нагоди 25-ї річниці створення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників».

Серед запрошених на урочисті збори були й представники УжНУ  проректор Ужгородського національного університету Олександр Рогач, декан юридичного факультету Ярослав Лазур та завідувач кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Петро Трачук.

За  особистий внесок у відновлення та розбудову України як незалежної, суверенної, демократичної, соціальної правової держави та з нагоди 25-річчя заснування Асоціації українських правників Трачука Петра Антоновича нагородили почесною  грамотою АУП.

 Довідково: Асоціація українських правників  Всеукраїнська громадська професійна самоврядна організація, створена у травні 1991 року з метою об’єднання правників задля розбудови  в Україні суверенної правової держави. Основними завданнями АУП є відродження української школи права на засадах європейської та американської правових традицій, поширення правових знань серед населення, піднесення престижу професії правника в Україні.

За інформацією деканату юридичного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.