Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вітаємо Степана Попа з прекрасним ювілеєм!

Першому деканові географічного факультету – 75

0 1 130
Вітаємо Степана Попа з прекрасним ювілеєм!
2 січня святкує своє 75-річчя заслужений діяч науки і техніки України, доктор фізико-математичних наук, професор, академік АН технологічної кібернетики України, колишній очільник географічного факультету Ужгородського університету та завідувач кафедри ФГРП Степан Степанович Поп.

Професорсько-викладацький склад, студенти та співробітники географічного факультету щиро вітають дорого ювіляра з Днем народження та зичать довголіття, родинного щастя, добробуту, благополуччя та життєвого оптимізму!

Четвертокурсники кафедри фізичної географії та природокористування підготували теплі слова поздоровлень для улюбленого наставника:

«Степане Степановичу, дозвольте побажати Вам, авторитетному фахівцю своєї справи, мудрому керівнику і просто хорошій людині, міцного здоров’я та щастя, творчого натхнення та душевного комфорту, талановитих учнів та послідовників, а також вірних соратників та однодумців. Щиро зичимо Вам сил і наснаги для здійснення найсвітліших задумів. Нехай Ваш професійний досвід, організаторські здібності та лідерські якості  й надалі слугують на благо заснованого Вами географічного факультету. А ми, студенти, своєю чергою, будемо примножувати своїми знаннями його славу. Миру, злагоди й достатку Вам і Вашій родині».

Студенти V курсу та VI курсів також радо підтримали флешмоб щиросердних привітань:

«Від усієї душі на довгі-довгі роки бажаємо Вам сімейної злагоди, оптимізму та нових перемог на ниві вищої освіти! Висловлюємо щиру вдячність за Вашу самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, яке повсякчас Ви даруєте студентам та колегам на роботі. Хай цвітуть та рясно збагатяться всі Ваші дороги, а  доля приносить удачу в усьому та дарує Вам многії і благії літа!».

«Ви були одним із перших, хто вітав нас ще на першому курсі, коли ми тільки-тільки переступили поріг вишу. Ви надихали нас і допомагали у всьому, хоч із чим би до вас зверталися. І зараз, у Ваш гарний ювілей, ми також поздоровляємо Вас. Отож нехай будь-яке життєве питання має правильну відповідь, а на особистому рахунку хай буде ще більше значних заслуг  та добрих справ. Бажаємо не хворіти, прагнути до своїх цілей та вірити у свої мрії!» – ваш 6 курс.

Вітаємо Степана Попа з прекрасним ювілеєм!

Випускник географічного факультету, а тепер молодий викладач і науковець ужгородського вишу Руслан Озимко додав:

«Від усієї душі зичу Вам міцного здоров’я, достатку, невичерпної енергії і наснаги у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях! Хай Вас завжди підтримують та надихають близькі люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди та непорозуміння. Нехай доля завжди буде прихильною, дарує радість від життя та гармонію з навколишнім світом. Хай молоде покоління надихається вашою життєвою мудрістю, енергійністю та жагою робити цей світ кращим. З ювілеєм!»

Особливим привітанням поділася ще одна випускниця геофаку Ніна Ломпарт:

«Моя географічна історія розпочалась десять років тому із запізнення на вступний іспит та переплутаних аудиторій. А допоміг мені знайти потрібне приміщення Степан Степанович. Пригадую тодішні відчуття: це був мікс сорому (адже як можна спізнитися на вступний іспит?!) та здивування (котрий декан стане допомагати шукати безвідповідальній абітурієнтці потрібну аудиторію?!). А в цьому і весь Степан Спепанович :)!  Для нього це обов’язок, така його філософія життя.

А ще Степан Степанович – справжній бунтар, оскільки воює не зі студентами, а навпаки,  разом з ними проти усього недоброго. Варто відзначити його  внутрішню енергію: ніколи не перестану дивуватися довжелезному списку особистих досягнень та перемог професора.

У цей важливий день хочеться подякувати Степану Степановичу за гарний приклад для наслідування. Спасибі Вам за цілу епоху мого життя під назвою «Географія»: гроза в горах, намети, польова кухня, банка «згущонки», яка  тоді зробила щасливою усю нашу групу, узбережжя Чорного моря, десятки міст, незліченна кількість екскурсій, сотні фотографій  –  все це  ансамбль емоцій та спогадів, який завжди зігріватиме! Любий фундаторе, даруйте й надалі свої знання, мудрість та віру в себе молодому поколінню, а також успішно продовжуйте головну справу Вашого життя!».

Редакція Медіацентру УжНУ також приєднується до привітань та бажає ювіляру успіху в усіх інноваціях, процвітання та творчої енергії!

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.