Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У волейбольному турнірі Тижня студентської дружби ніхто не встояв перед «Скальпелем»

Перше місце здобула команда медфаку, друге дісталося «Райдузі» з гуртожитку №4, замкнули трійку найкращих гравці «India team B» з медфаку №2

0 197
16 травня в спорткомплексі «Буревісник» відбувся турнір з волейболу в рамках Тижня студентської дружби. Нагадуємо, раніше відбулися змагання з міні-футболу та баскетболу.

У волейбольному турнірі Тижня студентської дружби ніхто не встояв перед «Скальпелем»Цього року до участі у волейбольних змаганнях зареєструвалися 5 команд: «Райдуга» (4-й гуртожиток), «Прораби» (4-й гуртожиток), «Скальпель» (медичний факультет), «Розинг Стар» (медичний факультет №2), «India team B» (медфак №2).

Грали за олімпійською системою, яка передбачає пряме вибування команди після поразки. Поєдинок складався з двох партій, рахунок вели до 15 очок. Судили гру старший викладач факультету здоров’я та фізичного виховання Шандор Ковач і третьокурсниця цього підрозділу Марія Ковач.

У волейбольному турнірі Тижня студентської дружби ніхто не встояв перед «Скальпелем»Першими на майданчику зустрілися «Прораби» з гуртожитку №4 та «Скальпель». Початок виявився активним і напруженим, що визначило ритм гри надалі. «Прораби», утім, втомилися на останніх хвилинах, тож перемога дісталася їхнім суперникам.

Команда з Індії «Розинг стар» у другому поєдинку турніру не витримала натиску «Райдуги» – медфак №2 втратив свого першого представника.

Реваншуватися за колег не вдалося й іншій команді цього підрозділу: «India team B» у матчі за вихід до фіналу з великим відривом поступилася «Скальпелю».

Запекла боротьба почалася з перших хвилин фінального двобою: хоч і виснажені попередніми поєдинками, команди прагнули тільки перемоги. Перша партія виявилася невдалою для «Райдуги», проте в другій представники гуртожитку зібралися й узяли реванш. На вирішальну частину гри їх, проте, не вистачило: у напруженій боротьбі перемогу здобули медики.

Нагороджував переможців і призерів головний суддя змагань Шандор Ковач. Почесне перше місце посіла команда «Скальпель», друге дісталося «Райдузі», замкнули трійку найкращих представники медфаку №2 «India team B».

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.