Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Всесвітній день туризму на профільному факультеті: як це було

Привітали й прийняли до родини першокурсників, порозважалися, влаштували міні-футбольні змагання

0 337

Всесвітній день туризму на профільному факультеті: як це було

Туризмознавців вітає Ігор Король
Туризмознавців вітає Ігор Король
27 вересня весь світ відзначав День туризму – свято, котре так чи так стосується кожного з нас. Далекі мандрівки ще незвіданими містами чи країнами або ж подорожі рідним краєм. Ну хто ж таке не любить! Надзвичайно важливим цей день є для факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ, адже, за традицією, тоді підрозділ офіційно вітає новоспечених студентів у своїй дружній родині.

Першачків і бувалих спудеїв спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» вітали деканеса факультету Наталія Габчак, проректор Ужгородського університету Ігор Король та директор ПГК УжНУ Володимир Росоха.

Другокурсниця Олена Твардовська виконала для присутніх гімн факультету, який попросили до наступного разу вивчити й новеньким у родині факультету☺.

Вручає грамоту Наталія Габчак
Вручає грамоту Наталія Габчак

Незмінним ритуалом на святі є нагородження грамотами найсумлінніших, найзавзятіших, найбільш ініціативних і активних студентів і викладачів, без чого не обійшлося й цьогоріч. А щоб розвинути ці якості й у першокурсників, до свята їм доручили підготувати цікаву презентацію свого курсу. Туристи вирішили зробити це у пісенній формі, а от перший курс ГРС – у танцювальній.

Всесвітній день туризму на профільному факультеті: як це булоНе пасли задніх і старшокурсники: показати свою креативність і навички, здобуті за час навчання на «Готельно-ресторанній справі», молодь могла у підготовці «шведського столу», смаколики з якого запрошували куштувати гостей свята. Туристи натомість готували розвагу для першачків – квест «Пізнай свій рідний факультет».

Всесвітній день туризму на профільному факультеті: як це булоАби стати справжнім студентом факультету туризму та МК, «юному туристу, який бачив гори лише в телевізорі й на фото», треба скласти присягу. Тож новоспечених студентів прийняли в сім’ю за умови, що коли порушать обіцянки, то їх «переслідуватимуть грози, дощі та комарі».

Від офіційної частини перейшли до розважальної: провели пізнавальну вікторину й ознайомилися з «серйозними» заповідями хорошого студента. Не оминули увагою й викладачів, зачитавши їм жартівливі настанови, як потрібно «уживатися» зі студентами. Ведучі заходу підбили підсумки туристичного квесту й наголосили, що єдиного переможця немає, адже всі тут – одна велика сім’я.

Закінчили свято творчо: виступом красунь черлідерок, які вже давно є візитівкою факультету, й чуттєвою піснею у виконанні Катерини Гопонько – переможниці конкурсу «Крила мрії». Відтак влаштували спортивні змагання з міні-футболу за Кубок декана.

Катерина Хижняк,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.