Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладач кафедри міжнародних комунікацій провадить у бібліотеці безкоштовні курси англійської мови

Другий рік поспіль заняття в розмовному клубі «Вікно в Америку» влаштовує викладач англійської та іспанської мов факультету туризму та МК Людмила Коваль

0 1 519
Викладач кафедри міжнародних комунікацій провадить у бібліотеці безкоштовні курси англійської мови
Людмила Коваль проводить заняття
Вік живи – вік учися. Із початком навчального року заняття почалися навіть для дорослих. У розмовному клубі «Вікно в Америку» з вересня відновилися курси англійської мови. Одне з таких занять відбулося в понеділок, 25 вересня, на базі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка.

Нагадаємо, у рамках співпраці обласної книгозбірні й кафедри міжнародних комунікацій УжНУ в Ужгороді започаткували клуб вивчення англійської мови. Другий рік поспіль заняття проводить викладач англійської та іспанської мов факультету туризму та МК Людмила Коваль.

Викладач кафедри міжнародних комунікацій провадить у бібліотеці безкоштовні курси англійської мови
Учасники заняття

Людмила Олександрівна розповідає: «Ідея таких занять виникла минулого року, коли ми зі студентами були тут на практиці. Зрозуміли, що є потреба влаштувати курс граматики як для працівників, так і для відвідувачів бібліотеки. Торік відбулося 20 уроків, які в тому числі проводили й наші студенти-практиканти. Це був рівень середній і вищий від середнього. Цьогоріч узяли трохи нижчий рівень, керуючись потребами людей. Теми підібрали відповідно до рівня».

У ході занять Людмила Коваль не лише доступно подає необхідний матеріал, а й повторює з аудиторією основи, аби полегшити вивчення мови для тих, хто має шкільну базу, дещо призабув матеріал або й узагалі прийшов із нульовими знаннями, бо вивчав іншу мову.

Крім того, нерідко навчання відбувається через елементи гри – це робить заняття цікавішими, сприяє комунікації між учасниками клубу й дає змогу бути невимушеним. Так легше почати говорити – тому важливо почуватися вільно.

Цього разу теж планується 20 безкоштовних уроків, до яких може долучитися будь-який читач бібліотеки – незалежно від віку.

Заняття відбуваються щопонеділка, початок – о 17.00.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.