Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Випускники кафедри обліку і аудиту стали переможцями всеукраїнського конкурсу магістерських робіт

Вероніка Дьордяй здобула диплом першого ступеня, а Шандор Балог – третього

0 253
У Житомирському державному технологічному університеті ще наприкінці листопада відбувся Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування», участь у якому взяли представники 49 ВНЗ. Було подано 103 магістерські та 38 бакалаврських робіт.
Йосип Даньків та Вероніка Дьордяй
Йосип Даньків та Вероніка Дьордяй

Долучилися до змагання й випускники кафедри обліку й аудиту економічного факультету УжНУ. Кафедра рекомендувала до участі три магістерські роботи (максимально дозволену умовами конкурсу  кількість), зокрема Шандора Балога («Організаційно-методичні підходи до обліку, оподаткування та аналізу амортизації основних засобів і нематеріальних активів»); Вероніки Дьордяй («Організаційно-методичні підходи до формування облікової інформації про операційні витрати підприємства та її аналізу з метою управління суб’єктом господарювання») та Ірини Яксманицької («Організаційно-методичні підходи до обліку і контролю податку на додану вартість»).

Нещодавно журі конкурсу оголосило переможців.

Наукові керівники переможців конкурсу - Йосип Даньків та Вікторія Макарович
Наукові керівники переможців конкурсу – Йосип Даньків та Вікторія Макарович

Приємно, що наші випускники-магістри підготували свої дипломні дослідження на достатньо високому науковому рівні і стали переможцями в конкурсі магістерських робіт: Вероніка Дьордяй здобула диплом І ступеня (науковий керівник – доцент Вікторія Макарович); Шандор Балог одержав диплом ІІІ ступеня – до другого місця йому забракло всього одного бала (науковий керівник – професор Йосип Даньків).

Робота Ірини Яксманицької, виконана під керівництвом  професора Йосипа Даньківа, хоч і не відзначена дипломом, але посіла гідне місце — 40–46-е зі 103 поданих на конкурс.

Вітаємо з перемогою студентів і керівників, бажаємо творчих успіхів, натхнення і дальших перемог!

За інформацією завідувача кафедри обліку і аудиту,
професора Йосипа Даньківа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.