Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Випускниця відділення журналістики презентувала другу книгу про втрачений Ужгород

Як розповіла по секрету авторка – далі буде...

0 249
Випускниця відділення журналістики презентувала другу книгу про втрачений Ужгород
Тетяна Літераті
4 травня в культурно-історичному центрі «Совине гніздо» відбулася презентація другої книги закарпатської журналістки, випускниці УжНУ Тетяни Літераті.

Продаж видання розпочали ще до презентації. Це спричинило справжній ажіотаж серед присутніх: усього кілька екземплярів залишилося до кінця заходу, а черга охочих взяти підпис авторки зростала щохвилини.

Нова книга – сюжетне продовження першої оповіді про втрачений Ужгород. Цього разу Тетяна разом із читачем прогулюється старим містом, його вуличками, площами, крамницями, готелями, фабриками, друкарнями… Майже кожен розділ – історія не тільки місця, а й людей, що в ньому жили або ж працювали.

Випускниця відділення журналістики презентувала другу книгу про втрачений УжгородВипускниця відділення журналістики презентувала другу книгу про втрачений УжгородМодерувала захід Тетяна разом зі своїми видавцями. Поява книги приурочена до 90-річчя ужгородського ротарі-клубу, тому окремий розділ присвячений саме цій організації.

Як і місто загалом, захід видався багатомовним. Вітали авторку й зверталися до присутніх українською, словацькою, угорською, російською нащадки героїв книги. До слова, із самої Словаччини до Ужгорода приїхав правнук кондитера Богуміла Пурми.

Нове видання ужгородці зможуть придбати в місцевому барі «Кактус». Як розповіла по секрету авторка, варто чекати на продовження – третю книгу про втрачений Ужгород.

Антоніна Чундак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.