Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вишиванки, прапори, музика та… кавуни – в Ужгороді відбувся «Big City Ride»

«Диригував» велосипедистами, серед яких було чимало студентства, професор УжНУ Федір Шандор

0 186

Вишиванки, прапори, музика та… кавуни – в Ужгороді відбувся «Big City Ride»

Кілька сотень ужгородців осідлали велосипеди та спільно проїхали містом з нагоди Дня Незалежності України. 23 серпня в місті над Ужем відбувся велозаїзд Big City Ride.

Організували захід традиційно хлопці з UBC та ComedyOrg. Учасників заздалегідь попросили вдягти вишиванки чи прихопити будь-яку українську символіку, щоб додати заходу святкового настрою.

«Диригував» велосипедистами професор УжНУ Федір Шандор, який вказував рух прапорцями. Подбали й про супровід поліції задля безпеки учасників дорожнього руху.

Федір Шандор
Федір Шандор, і «велодиригент» теж

Маршрут, протяжністю близько 15 кілометрів, видався веселим та драйвовим: під запальну музику та веселі коментарі ведучих усі учасники дісталися місця призначення живими й неушкодженими. Дорогою навіть встигали спілкуватися з продавцями кавунів та порівнювати ціни по місту.

Четвертокурсниця філфаку Юлія Тарасюк каже: «Обожнюю райди, бо в ці моменти об’єднується ціле місто. І це не те, що концерт, коли люди, гуляючи, зупинилися послухати, а подія, на яку всі справді разом зібралися. А сьогодні ще й відчуття свята, бо заїзд був особливим – із нагоди Дня Незалежності. Зрештою, завжди приємно несподівано помічати у натовпі знайомі обличчя».

Серед найактивніших учасників наприкінці велозаїзду розіграли й призи.

Як це було – дивіться у фоторепортажі.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.