Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Щойно похолодає, корпуси і гуртожитки будуть забезпечені теплом», – проректор Дмитро Сойма

Основне питання засідання Вченої ради УжНУ 28 вересня стосувалося підготовки вишу до роботи в осінньо-зимовий період

0 306
Основне питання засідання Вченої ради УжНУ, яка відбулася 28 вересня, стосувалося підготовки вишу до роботи в осінньо-зимовий період. Про це інформував проректор з адміністративно-господарської роботи Дмитро Сойма.
«Щойно похолодає, корпуси і гуртожитки будуть забезпечені теплом», – проректор Дмитро Сойма
Дмитро Сойма

«Адміністративно-господарська частина УжНУ експлуатує найбільшу в області матеріально-технічну базу (загальна площа — понад 141 тис. кв. м)», – наголосив Дмитро Юрійович.

Доповідач окреслив результати ремонтних робіт, виконаних за останній рік, говорив про заходи, розроблені для економії коштів. Зокрема, з понеділка в будівлях вишу почнуть теплоізоляцію вікон.

Д.Сойма подякував очільникам підрозділів і закликав і надалі працювати разом, зауваживши: університет – наша спільна домівка; усі зекономлені кошти спрямовуються на оновлення матеріально-технічної бази.

«Щойно похолодає, корпуси й гуртожитки будуть забезпечені теплом», — запевнив проректор.

«В умовах сьогодення важко модернізувати матеріально-технічну базу, але вихід є: застосувати наукові зв’язки, вигравати ґранти, домагатися фінансування з державних і недержавних фондів», – ішлося в презентації Дмитра Юрійовича.

Серед вагомих проектів, які реалізують найближчим часом, – заміна твердопаливних котлів на електронагрівальні прилади (на вул. Далекій, 2 і на СЦД «Ювентус»).

«Щойно похолодає, корпуси і гуртожитки будуть забезпечені теплом», – проректор Дмитро СоймаПід час обговорення доповіді Д.Сойми декан медфаку О.Болдіжар звернув увагу на проблеми з дахом у міській лікарні, де навчаються студенти. Перший проректор О.Сливка зауважив: слід отримати об’єкт в оперативне управління (це має затвердити міськрада й головний лікар).

Крім того, члени Вченої ради підтримали ідею створення в структурі кафедри плодоовочівництва і виноградарства біофаку Навчально-науково-виробничого центру «Деренівка», погодили склад Наглядової ради УжНУ, уточнили теми дисертацій, затвердили спеціалізацію «Менеджмент в системі дошкільної освіти» зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки» для магістрів.

Також продовжено прийом заяв абітурієнтів на здобуття освітнього ступеня доктора філософії (тільки для тих, хто хоче навчатися заочно на контракті).

Насамкінець Олександр Сливка анонсував наступне засідання Вченої ради, яке відбудеться 18 жовтня і буде приурочене до 72-ї річниці УжНУ.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.