Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юридичний факультет налагоджує співпрацю з Чеською Республікою

Очільники правничого підрозділу УжНУ мали ділову зустріч з керівниками самоврядних громад, фермерських господарств та освітніх закладів Устецького краю Чеської Республіки

0 457
29 серпня декан юридичного факультету Ужгородського університету професор Ярослав Лазур, разом із заступниками доцентами Романом Фрідманським та Вадимом Рошканюком, а також завідувачем кафедри цивільного права та процесу проф. Сібіллою Булецою та проф. Дмитром Бєловим зустрілися з керівниками самоврядних громад, фермерських господарств та освітніх закладів Устецького краю Чеської Республіки.
Юридичний факультет налагоджує співпрацю з Чеською Республікою
Учасники зустрічі

Закордонна делегація прибула до Закарпаття з триденним візитом у рамках проекту «Підтримка розвитку методу LEADER і його застосування для розвитку села в Україні».

Серед 14 чеських гостей були директор комунальної благодійної організації «SERVISO, o. p. s.» Луціє Єчменова, проектні менеджери Клара Слунечкова та Рената Гола, виконавчий директор WAMB Павел Мусіл, міський голова м. Тржебеніце Мартіна Патровська та її заступник ва Гайна, міський голова м. Лібочовіце Яна Гола, представник канцелярії крайового уряду Устецького краю Мартін Волф, наш співвітчизник Вадим Юріна як перекладач та голови місцевих рад. Також був присутній завідувач кафедри кримінального права та процесу Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки О.В. Батюк.

Чеські гості зауважили, що метою їхнього приїзду є ознайомлення із Закарпаттям, його визначними туристичними пам’ятками в межах підтримки туризму, бізнес-середовищем і сільським господарством, а також реалізація спільних ґрантових проектів.

Декан юридичного факультету Ярослав Лазур привітав гостей і наголосив на важливості зустрічі для зміцнення партнерства та нагоди співпраці між вишами з можливістю проходження нашими студентами переддипломної практики в органах місцевого самоврядування чи юридичних компаніях Устецького краю.

Ярослав Володимирович висловив тверде переконання, що будемо мати успішну й тривалу співпрацю, максимально використовуючи чеський досвід для просування спільних проектів, спрямованих на розвиток освітніх відносин.

За інформацією юридичного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.