Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Заслуги професора УжНУ Валентини Барчан поціновані на державному рівні

Почесне звання заслуженого працівника освіти України Валентині Володимирівні вручили на Миколая в Закарпатській облдержадміністрації

0 467
Нагороду Валентині Барчан вручає Геннадій Москаль
Нагороду Валентині Барчан вручає Геннадій Москаль
Для Ужгородського університету День святого Миколая став знаменним ще й тим, що 19 грудня доктору філологічних наук, професору, завідувачці кафедри української літератури Валентині Володимирівні Барчан надано почесне звання «Заслужений працівник освіти України». Державну нагороду урочисто вручив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Колектив УжНУ щиро вітає шановну Валентину Володимирівну, котра своєю багатолітньою педагогічною працею, масштабною науковою, організаційною діяльністю, активною громадянською позицією робить величезний внесок у розвиток української освіти.

Заслуги професора УжНУ Валентини Барчан поціновані на державному рівніДякуємо Валентині Володимирівні Барчан за те, що надихає колектив кафедри, рідного філологічного факультету, який вона очолювала з 1992 до 2004 року, вчені ради факультету й університету! Бажаємо снаги, сил та Божого благословіння на дальші звершення.

Медіацентр УжНУ
Відео телеканалу «М-студіо», монтаж, фото Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.