Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Заступник декана юрфаку УжНУ відвідав Університет святих Кирила і Мефодія у Скоп’є

Доцент Олександр Білаш обговорював з представницею закордонного вишу питання та шляхи подальшого налагодження співпраці між двома факультетами

0 189
Олександр Білаш
Олександр Білаш
1-2 листопада відбулася робоча поїздка до Університету святих Кирила і Мефодія в Скоп’є (Республіка Македонія) заступника декана юридичного факультету, директора НДІ державно-конфесійного права та державно-церковних відносин, доктора філософії Карлового університету в Празі, доцента Олександра Білаша.

За дорученням декана юридичного факультету УжНУ, професора Ярослава Лазура, доцент Олександр Білаш (архімандрит Євфросин) зустрівся із заступником декана з наукової роботи та міжнародної співпраці юридичного факультету імені Юстиніана Першого пані професоркою Іреною Пандевою.

Заступник декана юрфаку УжНУ відвідав Університет святих Кирила і Мефодія у Скоп’єПід час зустрічі були обговорені питання та шляхи подальшого налагодження співпраці між двома факультетами. Також Олександр Білаш був ознайомлений з історією діяльності, досягнень та матеріальною базою факультету.

В Університеті святих Кирила і Мефодія в Скоп’є навчається більше 50 тисяч студентів, навчальний процес забезпечують близько 2400 викладачів та науковців на 23 факультетах, а загальна площа університетських приміщень 90 тис. м2.

Юридичний факультет імені Юстиніана Першого заснований 3 листопада 1951 року як частина економіко-правового факультету, а вже з 1 липня 1956 року – це самостійний правничий підрозділ. У 2001 році, до п’ятдесятиріччя від заснування факультету, рішенням Вченої ради підрозділу було присвоєно назву юридичний факультет імені Юстиніана Першого (Facultas Iuridica lustinianus Primus).

На юридичному факультеті навчаються студенти за чотирма спеціальностями: «Право», «Політологія», «Журналістика», «Суспільні відносини». Від заснування і до сьогодні його студентами  були 47820 осіб. Також факультет активно розвиває міжнародну співпрацю.

За інформацією юридичного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.