Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Жовтневі хроніки ФІФу

За місяць устигли і школярів профорієнтувати, і Європою помандрувати, і смачним боґрачем поласувати

0 333
Бабине літо на факультеті іноземної філології видалося на славу насиченим. Майже за місяць тут і профорієнтацію провели, і мандрували, і смачним боґрачем ласували. Але про все – своїм порядком…
Школярів вітають декан Михайло Рошко, завідувачі кафедр Ольга Гвоздяк, Сніжана Голик та Степан Бобинець
Школярів вітають декан Михайло Рошко, завідувачі кафедр Ольга Гвоздяк, Сніжана Голик та Степан Бобинець

9 жовтня, коли в УжНУ відбувався День відкритих дверей, у рамках якого учні ужгородських шкіл мали нагоду відвідати факультети, де планують навчатися, здобуваючи майбутню професію, ФІФ привітав у своїх стінах понад 30 гостей. Юнь захоплено слухала про життя підрозділу з вуст викладачів і студентів. Декан Михайло Рошко та завідувачі кафедр Сніжана Голик, Ольга Гвоздяк і Степан Бобинець розповіли про перспективи, які чекають на випускників факультету, а старшокурсники поділилися досвідом навчання за кордоном.

Не навчанням самим живе ФІФ. Студенти мають змогу активно проводити своє дозвілля, багато подорожувати. Тому вже за кілька днів ФІФи на чолі з деканом Михайлом Рошком та його заступницею Оксаною Дацьо вирушили в тур Європою. Прогулятися старовинними вуличками міст трьох різних країн за один вікенд? Легко! Дорогою до столиці Нідерландів Амстердама відвідали польський Вроцлав, а повертаючись додому – німецький Дрезден. Безсумнівно, запас приємних спогадів поповнився на всі сто. Студенти впевнено можуть сказати, що весь світ у них на долоні.

Вир подій не затих і після повернення до Ужгорода. Останні теплі дні осені на факультеті провели з користю. Було вирішено відновити традицію, яка протягом багатьох років допомагала студентам ближче познайомитися між собою та з викладачами. В четвер, 18 жовтня, першачки й четвертокурсники дружно вирушили варити боґрач на свіжому повітрі. Веселі конкурси та смачна їжа стали чудовим початком нових знайомств.

Чимало вражень справило на всіх бабине літо! Тепер не менше надій покладено і на зиму ☺.

Катерина Путрашик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.