Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Зізнайся у коханні – отримай приз!

Цукерки, шоколад і книга від голови одного з найжіночніших підрозділів вишу Михайла Рошка дісталися студентам ФІФ за найгарніше та найромантичніше любовне зізнання

0 258

Зізнайся у коханні – отримай приз!

На факультеті іноземної філології УжНУ знають: навіть якщо вам не поталанило отримали подарунок на Валентинів день від коханих – його вам вручить декан!

Цукерки, шоколад і книга від голови одного з найжіночніших підрозділів вишу Михайла Рошка взамін на найгарніше та найромантичніше любовне зізнання. Впродовж Дня закоханих студенти факультету писали «листи любові» до найбажаніших та кидали їх у спеціальну скриньку.

Зізнайся у коханні – отримай приз!Ось деякі з них: «Яка ж я рада, що ти з’явився у моєму житті – мій довгоочікуваний принц. Ти – мрія кожної дівчини, а я просто улюблениця долі, яка здійснила цю мрію. Люблю…», «Коли читаю твої повідомлення – хочу якнайскоріше тебе почути; коли чую твій голос – хочу тебе побачити; коли бачу – хочу торкнутися твоєї руки…мені завжди не вистачатиме тебе…».

Право визначити переможців дісталося викладачам ФІФ. Відтак перше місце з найбільш чутливими та креативними зізнаннями розділили другокурсниці Аліна Паньора, Ксенія Гургурова та Анна Гапонова, срібло здобула студентка 2-го курсу Мирослава Білинець, 3-є місце дісталося другокурсниці Вікторії Стецько.

Вітаємо дівчат із перемогою та бажаємо ніколи не втрачати відчуття кохання, адже саме від нього народилося все прекрасне на землі!

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.