Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Невдячна свиня, або Мене немає вдома» – остання книга найкраща, бо… поки що вона остання, – каже Банди Шолтес

Нині письменник працює над збіркою оповідань, створених в Ужгороді про тутешні історії, але буде в книзі і про Львів, Київ, Харків, Одесу і навіть про Польщу

0 238
Банди Шолтес
Банди Шолтес
Стартовий тиждень передмиколайської  акції «Письменник за прилавком» завершував Банди Шолтес. Цьогоріч пан Андрій розповів про здобутки року й поділився з Медіацентром планами на наступну книгу.

«Сьогодні приніс показати свої напрацювання, можливо, хтось не знає і захоче подивитися, дізнатися, хто я і що написав. Певно, останню свою книгу «Невдячна свиня, або Мене немає вдома», видану двома мовами (українською та російською), вважаю найкращою, тому що я намагаюся не стояти на місці й розвиватися, писати ліпше з кожним разом. Проте не здивуюся, якщо хтось скаже, що йому якась інша попередня книга подобається більше, – усміхаючись, розповідає письменник про свої роботи. – Першою моєю книгою «Т-shirtология. Общая теория футболки» видавець зацікавився, бо в неї незвичайна концепція – це перший освітній тур по футболках. «Остров Sziget, или Труселя Iggy Попа» і «Фрики Европы, или Экспедиция за вином» вийшли майже одночасно восени 2016 року».

«Невдячна свиня, або Мене немає вдома» – остання книга найкраща, бо... поки що вона остання, – каже Банди Шолтес«Невдячна свиня, або Мене немає вдома» – остання книга найкраща, бо... поки що вона остання, – каже Банди ШолтесНаразі Банди Шолтес працює над збіркою оповідань, написаних в Ужгороді про тутешні історії, але буде у книзі і про Львів, Київ, Харків, Одесу і навіть про Польщу. Як зауважує автор, книга ще геть не закінчена і якою буде врешті, поки невідомо.

«Письменник, хоч карантин, хоч не карантин, сидить і пише. Правда, якби не ці обмеження, я би більше їздив, зустрічався з людьми, яких давно не бачив, або ж знайомився з новими, подорожував, відвідував фестивалі, концерти, брав участь у акціях… Тоді, можливо, у мав би більше вражень, які можна б описати. Утім загалом працювати є над чим навіть тепер», – ділиться думками Андрій Шолтес.

Традиційно читачі захоплено цікавилися творчістю письменника, купували книги, брали автографи й спілкувалися. Відвідала акцію і юна прихильниця й, можливо, майбутня колегиня по перу: дівчина видала власну книгу й спілкувалася з Андрієм Петровичем про те, як зацікавити видавців і досягти прихильності читачів.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.