Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 30.04.2018
  • Час (чи тривалість): Весь день

Дата

30.04.2018
Expired!

Час

Весь день

Конкурс «Пишемо про інформаційну безпеку» компанії Cisco спільно з ГО «Вікімедіа Україна»

Конкурс «Пишемо про інформаційну безпеку» компанії Cisco спільно з ГО «Вікімедіа Україна»
Компанія Cisco спільно з ГО «Вікімедіа Україна» конкурс «Пишемо про інформаційну безпеку». Мета проекту — наповнити Вікіпедію актуальними статтями про технології інформаційної безпеки українською мовою. Конкурс триватиме з 1 по 30 квітня 2018 року. У цей період усі охочі зможуть долучитися до написання, перекладу чи доповнення статей із запропонованого організаторами списку чи вибрати власну тему для наповнення Вікіпедії.

«Нині питання інформаційної безпеки є вкрай важливими для України, особливо з огляду на масштабні кібератаки минулого року та загальну ситуацію у світі. Привертаючи громадську увагу до технологій кібербезпеки, Сisco бажає зробити свій внесок у розвиток цієї сфери в країні. Ми прагнемо, щоб українці краще розумілися на подібних питаннях та вміли захистити себе у цифровому середовищі», — зазначив голова представництва Cisco в Україні та країнах СНД Олег Боднар.

Участь у конкурсі може взяти будь-який зареєстрований користувач Вікіпедії. Для цього потрібно створити або доповнити статтю згідно з правилами Вікіпедії і позначити її відповідним шаблоном. Також протягом усього конкурсного періоду є можливість редагувати свої статті. Журі, яке складається з ентузіастів української Вікіпедії, перевірятиме конкурсні статті у травні, після чого будуть оголошені переможці. Автори, що зроблять найбільший та найякісніший внесок у розробку та створення контенту щодо інформаційної безпеки, отримають цінні призи від організаторів.

Сторінка конкурсу за посиланням.

Прес-реліз 

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.