Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 14. - 15.06.2019
  • Час (чи тривалість): 17:00 - 16:55

Дата

15.06.2019
Expired!

Час

00:00 - 23:55

Конкурс на краще фактчек-розслідування

Це конкурс для студентів факультетів та кафедр журналістики вищих навчальних закладів України. Теми статей – заяви публічних осіб (політики, громадські активісти тощо) регіонального рівня. Наприклад, питання місцевого бюджету, інвестицій, податків, освіти та інше, що є важливим для життя конкретного регіону.

Участь у конкурсі можуть брати тексти, основою яких є перевірка фактів у заявах / твердженнях / інтерв’ю представників органів місцевої влади, інших лідерів громадської думки у регіонах, які були опубліковані у місцевих електронних або друкованих ЗМІ.

Умови: робота повинна містити не менше трьох і не більше п’яти тез-заяв з одного публічного виступу (інтерв’ю спікера, участь у ток-шоу, заява на конкретну тему тощо). Автор самостійно вибирає спікера та тематику заяв. Має бути аргументація чому саме ці заяви вибрав автор. Обсяг: мінімально 2 000 та максимально 5 000 знаків із пробілами.

Подача текстів до 15 червня.

Конкурс проводить Асоціація з міжнародних питань (АМО) в рамках проекту «Посилення громадського контролю в регіонах України ІІ» за підтримки Міністерства закордонних справ Чехії.

Матеріали надсилати доцентові кафедри журналістики УжНУ Володимирові Тарасюку (ел. адреса: voltar6868@gmail.com).

Докладну інформацію про конкурс можна знайти на головній сторінці сайту.

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.