Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 24.09.2021
  • Час (чи тривалість): 01:00 - 16:55

Дата

24.09.2021
Expired!

Час

08:00 - 23:55

Набір студентів на участь в освітньому проєкті Відкритого університету реформ

Відкритий університет реформ (ВУР) оголошує серед студентів конкурсний відбір на участь в освітньому проєкті ВУР.

Набір студентів на участь в освітньому проєкті Відкритого університету реформВУР – це 3-місячний освітній проєкт для молоді, яка прагне дізнатися більше про реформи та долучитися до їх втілення. Проєкт проходить онлайн для учасників зі всієї України.

Програма проєкту включає декілька аспектів: лекції про реформи від провідних експертів; практичні заняття з покращення навичок проєктного менеджменту, фандрейзингу, риторики тощо; стажування в організаціях громадянського суспільства чи державних структурах; реалізацію власних проєктів командами про реформи.

Спікерами ВУР стають провідні фахівці, що мають значний досвід у впровадженні змін – члени громадських організацій, народні депутати, міністри, представники органів державної влади, наприклад: Олександр Стародубцев, Іван Лукеря, Наталія Кривда, Гліб Бітюков, Роман Ланський, Олена Масалітіна, Єгор Стадний, Мустафа Найєм, Зураб Аласанія та інші.

Перший набір до Відкритого університету реформ відбувся в 2015 році. З того часу набори ВУР відбуваються двічі на рік. Випускниками проєкту стали понад 500 учасників. Багато з них сьогодні працюють в громадському секторі, органах державної влади, міжнародних проєктах та організаціях.

До участі запрошуються студенти або випускники ЗВО до 25 років, які бажають більше дізнатись про реформи та долучитись до їх втілення.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Участь у проєкті є безкоштовною.

Дедлайн подачі анкет: 24.09.2021.

Подати анкету на участь можна за посиланням.

Більше інформації Ви зможете знайти ТУТ.

Контактна особа: асистентка ВУР Діана Діасамідзе (+380 (68) 388 41 48).

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.