Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року
Cемінар «МАПА. Цифровий атлас України»

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 10.09.2018
  • Час (чи тривалість): 05:00 - 06:00

Дата

10.09.2018
Expired!

Час

12:00 - 13:00

Вхід

вільний

Cемінар «МАПА. Цифровий атлас України»

10 вересня, з 12-ї до 13-ї години, у читальному залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка відбуватиметься семінар «МАПА. Цифровий атлас України».
Вікторія Середа

Лекторка заходу – соціолог, асоційований дослідник Українського наукового інституту Гарвардського університету (програма «МАПА. Цифровий атлас України»), доцент кафедри соціології Українського католицького університету – Вікторія Середа розповість про специфіку програми «МАПА. Цифровий атлас України», що протягом останніх років розробляється в Українському науковому інституті Гарвардського університету.

Програма складається з двох підрозділів «Історія» та «Сучасний атлас», частиною якого є новий проект «Ідентичність і пам’ять». Важливою специфікою проекту є його відкритість та інтерактивність. Проект дозволяє дослідникам самим створювати необхідний ілюстративний матеріал. «МАПА.

Цифровий атлас України» створений з метою залучення академічної та позаакадемічної спільнот до вивчення України, через нанесення соціально-демографічних, історичних чи соціологічних даних на географічні полігони, що репрезентують області України. Твориться унікальна можливість для порівняння різних аспектів та аналізу міжрегіональних і внутрішньорегіональних подібностей чи поділів в Україні.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених!

X

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.