Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Місцевий час

  • Часова зона: America/New_York
  • Дата: 30.12.2020
  • Час (чи тривалість): 01:00 - 11:00

Дата

30.12.2020
Expired!

Час

08:00 - 18:00

Міжнародне опитування щодо міграції молодих талантів з країн Дунайського регіону

До уваги студентів та аспірантів! Дунайська транснаціональна програма Interreg TalentMagnet, Лейбніцький інститут досліджень Східної та Південно-Східної Європи (IOS) проводить анкетування щодо міграції молодих талантів.

Міжнародне опитування щодо міграції молодих талантів з країн Дунайського регіону

 

Приділіть 15 хвилин та візьміть участь в міжнародному опитуванні, а також запросіть своїх рідних та друзів, які живуть або жили в Ужгороді (вік 18-35 років). Деталі – за покликанням.

Ваші відповіді допоможуть досягти мети міжнародного опитування – провести дослідження (трудової) міграції серед молодих та висококваліфікованих людей з країн Дунайського регіону, аналіз причин міграції, визначити рівень привабливості регіону для талантів та регіональних диспропорцій, задля отримання всебічного огляду умов життя в країнах Дунайського регіону.

Опитування створене та управляється Інститутом досліджень Східної та Південно-Східної Європи (IOS) Лейбніца в Регенсбурзі (Німеччина). КУ «Агенція розвитку Ужгорода» долучена до проведення міжнародного опитування у межах реалізації проєкту TalentMagnet, в якому місто Ужгород є партнером.

The event is finished.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.